Wpis z mikrobloga

@rales: czy ja wiem... ja mam jakieś takie #!$%@?, ni to zielone, ni niebieskie, a z dalsza w ogóle wyglądają na ciemne. A jak ktoś ma brązowe, to sie przynajmniej nie musi zastanawiać pół godziny co wpisać we wniosku na dowód osobisty xD
  • Odpowiedz
@rales: tylko że rzadko kto ma naprawdę niebieskie, czysto błękitne oczy xD w większości to są takie nijakie szaroniebieskie, mieć takie oczy to gorzej niż brązowe

za to zielone szacun, zazdroszczę wszystkim zielonookim
  • Odpowiedz
@ksndr: Czy ja wiem czy gorzej. Moja mama ma szare oczy, takie stalowe wręcz, wyglądają zajebiscie. Za to ojciec błękitne ale od źrenicy idą mu takie żółte promyki, wyglada jak kot, No ekstra to jest. Moja siostra po nim to ma. Takie mieszanki są ładne. Ja za to mam zwyczajnie zielone i bez szału ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@rudyba: a to racja, też mi się podobają takie ciekawe, "udziwnione " oczy. Co do szarych, to takie czysto krystaliczne szare są mega, zazdroszczę nawet bardziej niż zielonym ;o tylko że właśnie i czysto szare, i czysto niebieskie są rzadkie, przynajmniej z mojego doświadczenia.

Na pewno przewaga jasnych oczu nad ciemnymi jest taka, że bardzo ładnie wychodzą na zdjęciach - widać te wszystkie odbłyski, przejścia kolorystyczne itd. Ciemne oczy na zdjęciach
  • Odpowiedz