Wpis z mikrobloga

@QuDos jedyna różnica to poprawienie odprowadzania ciepła (większy heatsink i inaczej inaczej porobione otwory na blaszce pomiędzy heateinkiem a płyta główna). Kupić warto, ale koniecznie trzeba zmienić pastę i termopady. Konsola będzie cichutka (polecam thermal grizzly).
Ja będę sprzedawał swoje w przyszłym roku jak będę 5tke kupował
@Vaerlin
@Bonkojad czyli nie warto kupić nic innego niż 72xx?
Słyszałem że 70xx jest bardzo głośna, a właśnie nie ma zbyt dużo info ( albo nie znalazłem ) o wersji 71xx, której jest więcej na rynku wtórnym niż 72xx
@QuDos: ja mam średni wypust (post gof of war) i było okej, ale od intensywności użytkowania wyschła mi pasta na procku. Kup wypust po Red dead redemption 2 (ostatni odświeżony model prosiaka) i będziesz pan zadowolony
@QuDos jak już jakiś model kupisz to wiedz, że w niektórych grach menu nie ma blokady klatek, przez co konsola rozpędza się do maksa i jakiej byś nie miał i co byś jej nie zrobił, będzie odrzutowiec (np. Apex legends, COD Warzone). Na szczęście nie ma tych gier za dużo ( ͡º ͜ʖ͡º)
W eksluzywach typu Horizon, czy GoW rzadko kiedy słyszałem konsole, a było to przed