Wpis z mikrobloga

Dobrze ktoś to podsumował pod filmikiem z życzeniami od Cottona, że ta cała Krysia żyje mentalnie dalej w PRL-u.
Wysyła paczkę z proszkiem do prania i słodyczami:) Bo pewnie myśli że tu tego nie ma albo jest tak drogie że nikogo na to nie stać.
Samo wysłanie paczki pewnie wychodzi drożej niż jej zawartość.
To trzeba mieć coś z głową żeby wysyłać paczki do Szkolniaków, menela i jeszcze Cotton się załapał. Dramat, czasem tak bywa że człowiek im starszy tym głupszy.
A i Cotton w trakcie wyjmowania proszku stwierdził że dzieciaczek w drodze to się przyda. No pięknie.
#kononowicz #sradek
  • 6
@farara: W przypadku Sławka to akurat jest możliwe że to Krysia bo przecież on walczy o to żeby nikt się nie dowiedział gdzie mieszka, nie podałby jakiemuś randomowi z neta adresu gdzie ma paczkę wysłać.
Ta Krysia raczej istnieje, nawet jakieś zdjęcia jej tu latały i w sumie jestem w stanie uwierzyć że te paczki to od niej, nawet dla takiego menela. Na jutubie się udziela w komentarzach.
Jeśli to prawda
@dizel81: sory ale nie wierze, rownie dobrze to nowaka moglo przypilic i zaczal kupowac chodziki i materace dla knura jako krysia. tak jest po prostu wygodniej, przeciez jest niby kosa z nowakiem no to jakby menel nosil czapke od nowaka

przeciez on ma kase z 4 kanalow, menel pewnie tez ma ustawiane wszystko przez nowaka no to hohoho na swieta menelowi wyslal troche kawy w prezencie jako krysia
@farara: Każdy ma swoje zdanie, ja wiem że większość obecnej Szkolnej to ustawki i sztuczne afery, ale jednak nie obwiniałbym o wszystko Sławka.
Gdzieś na filmiku kiedyś było nagrane jak Konon gadał z tą Krysią, ale nie znajdę tego bo to dawno było.
@dizel81: Ludzie, którzy dawno wyjechali do Niemiec, jeszcze za czasów komuny tak mają. Utarła się tradycja wysyłania na święta "geszenków" bo dawniej w Polsce nic nie było i taki proszek czy czekolada była na wagę złota.
Pani Krysia może i jest Polką z pochodzenia, ale mentalnie nie wie jak się teraz w Polsce żyje. W dodatku obraz Szkolnej jeszcze bardziej zakrzywia jej postrzeganie rzeczywistości w PL. Zresztą do dziś nie ogarniam