Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 51
Niestety informację o wystawieniu skierowań (są dwa, jedno na rezonans brzucha i miednicy mniejszej a drugie na tomografię klatki piersiowej) dostałem dopiero teraz, a rejestracja gdzie czekają na odbiór jest czynna do 15.00, więc dzisiaj nie zdążę ich odebrać i z tematem ruszę dopiero w poniedziałek.
#shepardchoruje
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@demontre: Czy to skierowanie nie będzie dostępne w Internetowym Koncie Pacjenta?

@snx: sprawdzałem, nie wiem dlaczego ale nic tam nie ma. Zdawalo mi się, że każde skierowanie powinno tam być w wersji elektronicznej.
  • Odpowiedz
@demontre: Od 8 stycznia ma być to obowiązkowe, teraz to tylko dobra wola niestety. Powodzenia w zdobywaniu kwitów i wesołych świąt!
  • Odpowiedz
  • 1
@demontre: Od 8 stycznia ma być to obowiązkowe, teraz to tylko dobra wola niestety. Powodzenia w zdobywaniu kwitów i wesołych świąt!
@snx: o, tego nie widziałem, dzięki! Wzajemnie, wszystkiego dobrego i Wesołych Świąt!
  • Odpowiedz
  • 5
@demontre: Miras, jak nie uda Ci się blisko znaleźć dobrego terminu to daj znać, myśle ze jest sporo osób, które byłoby skłonne dorzucić pare groszy na prywatne badania dla Ciebie

@Jaroslaw_Keller: zaskakująco dużo osób pisało zarówno publicznie jak i prywatnie, że chętnie by mnie wsparło jeśli zajdzie taka potrzeba i przyznam szczerze, że jestem w szoku! Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś sensownego na NFZ i
  • Odpowiedz
  • 1
@demontre: Myśle ze każdy gdzieś bliżej lub dalej zetknął się z choroba nowotworowa i wie ile wysiłku i pieniędzy pochłania leczenie. Pamiętaj ze nikogo o nic nie prosisz jeśli ludzie sami to proponują

@Jaroslaw_Keller: Dziękuję, to co piszesz jest strasznie budujące. Wesołych Świąt!
  • Odpowiedz
  • 0
@demontre: a jutro rejestracja nie pracuje? To jest przecież normalny dzień pracujący. Dopiero piątek jest ustawowo wolny.

@Azai: z rozmowy telefonicznej wynikło, że jeśli nie zdążę dzisiaj to następna możliwość dopiero w poniedziałek, więc najwyraźniej mają więcej wolnego.
  • Odpowiedz
  • 1
@demontre: rozumiem.

Wesołych Świąt Mirku dla Ciebie i partnera!

@Azai: Dziękuję, również przede wszystkim Zdrowych i Spokojnych oraz Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!
  • Odpowiedz
  • 1
@demontre: Spokojnych świątecznych dni w takim razie, atakuj od poniedziałku rejestrację i oczywiście dawaj znać. Ściskam mocno Ciebie i Twojego partnera

@jepanseque: Dziękuję za ciepłe słowa i również życzę dużo zdrowia i Wesołych Świąt!
  • Odpowiedz