dobra wczoraj odebrałem i prawie do 2 w nocy siedziałem nad tym t60 od mistercrafta.... na początku byłem zaskoczony jakości plastiku i brakiem spektakularnych nadlewek czy jam opadowych/wypychaczy. Przy skladaniu okazalo się ze model jest mniej szczegółowy niż sie wydawało, instrukcja jakby od innego modelu z wyzszej polki. Niektóre części wyglądają zupełnie inaczej w ramkach (są mocno uproszczone, niektórych w ogole nie ma xD (np. alternatywnego wydechu czy częsci amortyzatorów). Najbardziej jednak daje się we znaki to o czym pisał @knoor gąsienice mają za mało ogniw co uniemozliwia zbudowanie zawieszenia w normalnym polozeniu, jak się pokombinuje z tylnym kołem to mozna gąski spiąć ale model mocno traci na wyglądzie;/ #modelarstwo #czolk
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
@deiks: for fun, przy noworodku w domu nie mam czasu na ambitniejsze projekty :/