Mirasy. Mam problem z dropami fpsow jak gram w lola z120 do 40 i spowrotem. W-----a to strasznie bo wszytsko na high działa elegancko a ścina przy każdej akcji. W sterownikach karty nie da się ustawić stałego taktowania procesora GPU tylko skacze mi z 300 MHz do 860 MHz. No ja p------e 8 GB ramu Intel i3-3220 3.30GHz Asustek P8B75-M AMD Radeon HD 7800 series HDD 1TB Ktoś ma jakieś rozwiązanie problemu? #leagueoflegends #pcmasterrace #komputery
@zt_im: Przecież to normalne ze karta graficzna nie będzie działała na maksymalnym taktowaniu cały czas wiec o co się wściekasz. To ze masz 120fps na high jak się nic nie dzieje nie oznacza ze nie spadnie podczas walki. Obniż detale bo masz po prostu za słaby komputer.
@budus2: @Peepezprdolina: @Peepezprdolina: k---a gram sobie w assasin creed sindicate na średnich w 60 fps więc to nie możliwe żeby lol na minimalnych mi ścinał
W-----a to strasznie bo wszytsko na high działa elegancko a ścina przy każdej akcji.
W sterownikach karty nie da się ustawić stałego taktowania procesora GPU tylko skacze mi z 300 MHz do 860 MHz. No ja p------e
8 GB ramu
Intel i3-3220 3.30GHz
Asustek P8B75-M
AMD Radeon HD 7800 series
HDD 1TB
Ktoś ma jakieś rozwiązanie problemu?
#leagueoflegends #pcmasterrace #komputery
źródło: comment_16086391221q68o80D6fECKXFk3GTYLL.jpg
PobierzTo ze masz 120fps na high jak się nic nie dzieje nie oznacza ze nie spadnie podczas walki. Obniż detale bo masz po prostu za słaby komputer.
Komentarz usunięty przez moderatora