@trzewikodziup: On robi co może bo ludzie te jego śmieszne zestawienia 10 zapachów do srania już tylko dla beki oglądają, a puder i kredyty się same nie spłaca
@trzewikodziup: ja #!$%@? xD Sebastian z Smelling Great: potrafi przez 10min opisywać jeden zapach. Szczegółowo opowiada jak perfumy ewoluują na skórze, wychwytuje najdrobniejsze niuanse w kompozycji.
Jeremiasz: nagrywa filmik : co by powiedziały perfumy gdyby potrafiły mówić. Spread your Legs XD No i w ogóle to brakuje mi pomysłów na kolejne filmy, pomóżcie, bo inaczej przez następny rok będę was gwałcił kolejnymi top 10 sexiest fragrances for men xD
#perfumy
Sebastian z Smelling Great: potrafi przez 10min opisywać jeden zapach. Szczegółowo opowiada jak perfumy ewoluują na skórze, wychwytuje najdrobniejsze niuanse w kompozycji.
Jeremiasz: nagrywa filmik : co by powiedziały perfumy gdyby potrafiły mówić. Spread your Legs XD
No i w ogóle to brakuje mi pomysłów na kolejne filmy, pomóżcie, bo inaczej przez następny rok będę was gwałcił kolejnymi top 10 sexiest fragrances for men xD
@mekekeke:
Też Jeremiasz: