Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +276
Twórczość S.Kinga?
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
dabi +130
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Nuty głowy grejpfrut, lawenda, szałwia
Nuty serca pieprz, geranium, rozmaryn
Nuty bazy piżmo, drzewo sandałowe
Myślałem, że tym wspolnym mianownikiem jest ta szałwia, kupiłem nawet w ciemno Rasasi al wisam day, bo mi sie jakoś mniej-więcej te nuty zgrywały, ale w ogóle nie to, w-------m się i oddałem szwagrowi. Używał ktoś może tego i kojarzy? Macie jakieś pomysły jakie perfumy mogły by być tak "zimno-tajemniczo-gorzkie"?
#perfumy
Zobacz sobie https://www.fragrantica.com/perfume/Jaguar/Pace-32705.html , powinien być wszędzie tester tego.
To taki sztampowy, biurowy zapach z tamtych lat, który od razu przed oczami rzuca mi nawoskowanego Opla Kadeta.