Wpis z mikrobloga

Czemu jak Verstappen jest n------y i sie przewraca jak menel, to hehe beka. A jak Bajo Jajo nie zarzygany i nie obsikany kulturalnie sobie wraca swoim Ferrari do domu po drodze okazujac uczucia wybrance swojego serca, to lewaki chca go w---------c z formuly pierwszej?
#f1 #niepopularnaopinia
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@smutny_kojot: W pełni zasłużenie. Jest niebezpieczny na torze, nieodpowiedzialny w padoku, nie ma umiejętności (jedynie hajs) i do tego jest burakiem. To raczej ty jesteś dzbanem że go jeszcze bronisz xD
  • Odpowiedz
@zwaldemar: Grosjean i Kwiat tez byli niebezpieczni na torze. A o umiejetnosciach takiego Latifiego lepiej nie mowic. Gosc byl 3. w F2 i gowno wiesz, jak wypadnie w F1. Argument o kasie tez nietrafiony, bo polowa stawki to paydriverzy.
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: No byli i już ich nie ma. I jesteś niezłym lamusem, skoro zamiast się odnieść do tego co napisałem wyżej robisz zwykły whataboutism i szukasz innej zaczepki. G---o to ma do tego tematu Groszek i Kwiat, Latifi również. Zreszta pewnie jest od bajo jajo lepszy xD
  • Odpowiedz
@zwaldemar: Chłopie hamilton łapie za cyca jest ok, groszek, kwiat odwalają takie akcje jest ok a nawet hamilton też dwa razy albona pozbawił podium jest ok. Pojawia się rusek który jest pay driverem tak jak stroll latifi ktorzy sa ok, złapał za cyca co za cham, dziewczyne ktora potem musiala wyjasniac na ig debilą że jest z nim xD. Ale nie bo to jest ROSJANIN a cały świat nie lubi
  • Odpowiedz
@Mich9: Nieee cumplu, nie chodzi o jego narodowość w ogóle - jak dla mnie mógłby być nawet i Mongołem (pdk) i wkurzałby mnie za całokształt tak samo. A Hamilton to zupełnie inna sytuacja, bo przecież byli wtedy parą, a w związku to normalne. Żenujące, ale nie ma porównania. Bycie paydriverem jest spoko, ale po prostu nie lubię chłopa i tyle
  • Odpowiedz
@zwaldemar: No to jak go nie lubisz, to po ch... sie tu zesrales amebo? Zaloz strone nielubiemazepina.blogspot.nl i tam wylewaj zale, bo tu sie dyskutuje na argumenty. Zlapanie za cycka = zlapanie za cycka. Wrzucenie tego do sieci = wrzucenie tego do sieci. Kto tu robi fikoly, hipokryto?
  • Odpowiedz