@jkbck: tak wieszanie takich kartek jest legalne, nie jest napisane, że to będzie np Policja by to podciągnąć pod jakiś paragraf, co najwyżej samowolne naklejanie może być sprzeczne z jakimś regulaminem wspólnoty czy czegoś. Co do treści - fajnie że ktoś by się przejął zrywaniem ogłoszeń aż tak, że ufundowałby wariograf dla kilkudziesięciu osób, a dla osoby piszącej tę kartkę chyba jest to ważniejsze od włamań do piwnic, skoro to ogłoszenia
@JaroslawZKotem: Też bym się #!$%@?ł jakby mi ktoś #!$%@?ł piwnicę, chociaż gdybym trzymał w niej coś cennego to bankowo by to obejmowało ubezpieczenie. Tu wynajmuję i do piwnicy nawet nie mam kluczy, a rower trzymam w pokoju i widzę, że to był dobry wybór (⌐͡■͜ʖ͡■) @ksetlak: Owszem jestem, ale tym tokiem rozumowania to nawet Elon Musk jest ( ͡°͜ʖ
@jkbck ja bym powiesił kartkę że zawiadamiam prokuraturę w związku z groźbami łamiącymi artykuł xyz prawa sąsiedzkiego przez autora kartki i w dniu 20.12 przeprowadzone będą badania wariograficzne w celu wykrycia sprawcy xDDD
#prawo #heheszki
@jkbck: ale co? Wieszanie głupich kartek? A czemu nie?
Co do treści - fajnie że ktoś by się przejął zrywaniem ogłoszeń aż tak, że ufundowałby wariograf dla kilkudziesięciu osób, a dla osoby piszącej tę kartkę chyba jest to ważniejsze od włamań do piwnic, skoro to ogłoszenia
@ksetlak: Owszem jestem, ale tym tokiem rozumowania to nawet Elon Musk jest ( ͡° ͜ʖ
Podpisano: