Aktywne Wpisy
papanostulos +154
#pytanie #zwiazki
Witam wszystkich. Mam pytanie do użytkowników. Fanie jakby jakaś różowa sie takze wypowiedziała.
Pare mies. temu urodziło mi sie dziecko. Mam sliczną różową, obdarzoną przez nature duzymi, naturalnymi piersiami, bardzo ją kocham. Jednak od paru miesiecy kiedy jej duże piersi stały sie jeszcze wieksze po porodzie, w mojej głowie pojawiła sie nieodparta chęć zeby...ja wydoić, tak jak kiedyś doiło sie krowy.
Marzy mi sie że moja żona kleczy na czworaka
Witam wszystkich. Mam pytanie do użytkowników. Fanie jakby jakaś różowa sie takze wypowiedziała.
Pare mies. temu urodziło mi sie dziecko. Mam sliczną różową, obdarzoną przez nature duzymi, naturalnymi piersiami, bardzo ją kocham. Jednak od paru miesiecy kiedy jej duże piersi stały sie jeszcze wieksze po porodzie, w mojej głowie pojawiła sie nieodparta chęć zeby...ja wydoić, tak jak kiedyś doiło sie krowy.
Marzy mi sie że moja żona kleczy na czworaka
pywc +200
90% rozmów z moją matką be like pic rel (wysłałem jej dwa przykłady obrazów wygenerowanych w midjourney)
#kononowicz #sradek #patostreamy
Pamiętaj o tym, że najpierw sradek cię zmusi dokładnie do tego co on chce, no bo przecież jest takie prawo wg niego i nagra ciebie i twoją twarz na swoim kanale i pokaże wszystkim. Jak sradek tak powie to policja przyprowadzi cię skutego do niego na siłę i będziesz musiał mówić to co on ci każe :P
No a potem dopiero długie lata więzienia jak nie kara śmierci więc może
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie ma to co ty wolisz. Będzie jak on chce, bo przecież tak powiedział, że będziecie nagrani na jego kanale, pokaże wasze twarze i będziecie mówić co wam każe. On stanowi prawo w tym kraju :P