Aktywne Wpisy
joseone +127
Pojawił się na głównej post o Sanah wychwalający jej urodę, a w komentarzach wylała się żółć wykopków stwierdzając, że jest strasznie brzydka etc.
Już któryś raz widzę konkretny hejt na nią tutaj. A obiektywnie jest całkiem ładna, może nie jest jakąś wielką pięknością, ale po prostu ładna naturalna dziewczyna. Dla wykopków jednak obrzydliwa, a potem na tagu #przegryw będzie jazda, że to laski mają zawyżone oczekiwania.
W dodatku:
-Śpiewa przyjemne piosenki, często
Już któryś raz widzę konkretny hejt na nią tutaj. A obiektywnie jest całkiem ładna, może nie jest jakąś wielką pięknością, ale po prostu ładna naturalna dziewczyna. Dla wykopków jednak obrzydliwa, a potem na tagu #przegryw będzie jazda, że to laski mają zawyżone oczekiwania.
W dodatku:
-Śpiewa przyjemne piosenki, często
sikalafou +4
Jestem najlepszym przykładem na to, że możesz mieć deficyt kaloryczny i nie chudnąć, wbrew często powielanemu mitowi. Jezeli ktoś jest zainteresowany to przedstawię w sobotę wyniki eksperymentu wraz z dokładną rozpiską posiłków. #mikrokoksy #redukcja #eksperyment #dieta #chudnijzwykopem
Mielenie : Xeoleo 45 17klik
Metoda : Drip - filtry białe
Profil smaku : Wanilia, karmel, jagodowe żelki
W zapachu świetna waniliowo-karmelowa, po prostu super. Niestety po zmieleniu i zalaniu jest słabiej, kakao i orzechy.
W smaku jagodowo-orzechowa, dość kwaskowa, lekko ściąga język, goryczka średnia.
Nie jest to mój smak, jakby pozostało to co było czuć przed mieleniem, to byłby faworyt.
Możliwe że coś spartoliłem?
#kawa #drippler
@Pagliacci: dzięki, mam tylko 40gr jeszcze więc nieduże pole do popisu