Aktywne Wpisy
mateuszmozol +2
#informatyka #facebook #socialmedia #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #haker #programista15k
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
drivent +18
#banki
Czyli 3400 punktów (bo za tyle są vouchery na zakupy w katalogu nagród) musisz zrobić płatności kartą na sumę od 2125 zł (w bardzo optymistycznym wariancie; choć przy większych zakupach np. w Black Red White to da się ogarnąć szybko) do 170 000 zł (czyli kupując i płacąc wyłącznie w miejsca, które nie są partnerami Bezcennych Chwil). Najbardziej powszechnym sposobem wydaje się gromadzenie punktów w przeliczniku 2 pkt za wydane 5 zł - bo tam są m.in. Carrefour, Empik, Euro, Decathlon, Circle K. Wtedy trzeba by wydać 8500 zł dla nagrody o wartości 50 zł.
Szybsze zbieranie punktów nakręcają punkty powitalne. Przykładowo: