Wpis z mikrobloga

#perfumy zamówienia z #flaconi idą z jakimś numerem do śledzenia czy coś? Jakiś czas temu zamówiłem i cisza, dziś sprawdzam na swoim koncie flaconi atak status „wysłane” i nic więcej?
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rain_: różnie może być, bo jednak flaconi wysyła to z Niemiec a później chyba poczta Polska dostarcza paczki. Numer śledzenia chyba nigdy nie działał mi poprawnie od nich.
  • Odpowiedz
@Rain_: @FELIX90: zazwyczaj podaja nr przesyłki i można sprawdzić na stronie. Obsługuje poczta Polska. Od momentu wysłania faktycznie paczki 2-3 dni i jest. Ostatnio zamówiłem w piątek i dostałem wczoraj. Teraz za to nie dostaje żadnych informacji o wysyłce. Po prostu przyślą paczka.
  • Odpowiedz
@appul: kilkanaście paczek z flaconi zamówiłem i generalnie bez większych problemów, jednak czasami wysyłka trwała dłużej niż 4 dni robocze. Mi numery śledzenia nigdy nie działały poprawnie. Potrafiło przez kilka dni wywalać, ze dane są przygotowane do wysyłki i dopiero status zmieniał się w dniu wydania do doręczenia. Niemniej nie był to dla mnie jakiś kluczowy problem. W ostatnim miesiącu sporo osób narzekało ma czas realizacji wysyłek.
  • Odpowiedz
@FELIX90: Jak najbardziej się zgadzam. Ja do tej pory nie mogę się zalogować na konto bo wyskakuje błąd „błąd”. I tyle. Już mi nawet nie odpisują wiec zamawiam jako gość. Na zamówione 20 paczek w tym miesiącu jest na prawdę niezłe. Czasami jak kilka dni nie ma informacji to pisze do nich j wtedy tego samego dnia najwcześniej wysyłają paczkę i na następny dzien jest. Nie ma co narzekać :-)
  • Odpowiedz