Wpis z mikrobloga

Kupiłem całkiem niedawno kurtkę marki Ochnik. skórzana. Byłem w niej zaledwie kilka razy. Nie mam pojęcia czy ona była używana czy co. Skóra się marszczy i jest cienka jak papier. W jednym miejscu dziurka. Nie polecam... Na reklamację pewnie nie mam co liczyć. Więc piszę post żebyście jej nie kupowali.
#ochnik #ubierajsiezwykopem #streetwear #polska #gownowpis
Xabitka10 - Kupiłem całkiem niedawno kurtkę marki Ochnik. skórzana. Byłem w niej zale...

źródło: comment_16081493895CiDh6fnPzv1PYoxohrj6H.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Xabitka10: miałem kurtkę kiedyś od ochnika, z wyglądu fajna, ale grubość skóry to był żart - chyba można ją było w mikrometrach mierzyć - zaraz się o coś rozcięła :/
  • Odpowiedz
@Xabitka10: To na pewno skóra czy jakaś eko-skóra, bo to jest diametralna różnica. To, że skóra się marszczy, to jest normalne, ale jeżeli jest jakaś ultra cienka, to upewnij się co kupiłeś.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Xabitka10: próbuj reklamować jeśli Ci to bardzo przeszkadza, jak nie przyjmą to śmiało noś. Mam od nich dwie kurtki, niektóre płaty skóry są trochę inne, bo pochodzą z innej części zwierzaka i mają inną strukturę i grubość. Na dłuższą metę u mnie nic się z tym nie stało (starszą kurtkę noszę od 3 lat), po prostu trochę inaczej wygląda jak się przyjrzeć. Z 5 metrów i tak nikt tego nie
  • Odpowiedz