Aktywne Wpisy
aleksc +19
Galeria-Widgeta +21
Płatny urlop na psa lub kota. Czy trafi do Kodeksu pracy?
Fundacja Centaurus rozpoczęła zbiórkę podpisów pod petycją o płatny urlop medyczny dla pracowników, którzy muszą zabrać swoje zwierzęta do weterynarza w nagłym wypadku.
"Czy kiedykolwiek musiałeś opuścić pracę, ponieważ twój zwierzak był chory? Większość z Nas była w w tej sytuacji - i to jest zawsze trudna decyzja do podjęcia. Czy iść do pracy i ryzykować zdrowie swojego zwierzaka, czy może
Fundacja Centaurus rozpoczęła zbiórkę podpisów pod petycją o płatny urlop medyczny dla pracowników, którzy muszą zabrać swoje zwierzęta do weterynarza w nagłym wypadku.
"Czy kiedykolwiek musiałeś opuścić pracę, ponieważ twój zwierzak był chory? Większość z Nas była w w tej sytuacji - i to jest zawsze trudna decyzja do podjęcia. Czy iść do pracy i ryzykować zdrowie swojego zwierzaka, czy może
odmówilem i czekam na zwrot środków
email wysłany w sobote i od tego czasu grałem dalej
Dziękujemy za wiadomość.
Zamówienie zostało anulowane. Proszę mieć na uwadze, że w zależności od wybranej metody płatności może minąć kilka dni roboczych zanim pieniądze wrócą na Twoje konto.
Miłego dnia!
All the best,
Rokky
GOG Customer Support
@Dru_Gru hajsy na koncie mam od rana jak coś zwrócili przed bankructwem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wszyscy już mają zwroty za cyberpunka tylko u mnie jak w jakimś średniowieczu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wysłałem kolejnego ticket, a jak to nie pomoże to jutro napisze też na fb.
Napisałem i jak renkom odjoł. Już mnie bank poinformował że idzie do mnie zwrot środków.