Wpis z mikrobloga

@GrubyChudini: to ze duo embiid/simons trzeba #!$%@?ć to pewne ale nie na Hardena, który nie umie grać z bigami. #!$%@? wsadzenie alleyupa za 10 punktów to nie jest coś co robisz z Embiidem. A Harden zna tylko pick and popa, przecież on nie rozegra zaawansowanych rolli. O poście embiida juz nie ma co gadać, bo Harden offball nie istnieje.

Na #!$%@? ci jeden z najlepszych centrów 1v1 w lidze z Hardenem?
@GrubyChudini: problemem Sixers nie jest duet Simmons/Embiid, tylko fakt, że dotychczas nie otaczano go odpowiednimi graczami. W tym offseason pozbyto się strasznie złego fitu, który wydaje mi się, że w Sixers był tylko po to, by nie bronił Bena i JoJo w playoffach, dodano dwóch gości od trójek, i w tej chwili Sixers ma, statystycznie, 3 gości z najlepszą skutecznością rzutów za 3 w lidze, więc jestem bardzo ciekawy tego jak
@Wojt_ASR_: @Jrv20: Jeśli masz okazję wymienić Simmonsa za gracza top5 jakim jest Harden to robisz to zawsze. Szczególnie, że Harden jak do tej pory był niezniszczalny, a Simmon miał duże problemy z kontuzjami. Rozgrywający bez rzutu z dryblingu zawsze będzie miał sufit którego nie przeskoczy.
problemem Sixers nie jest duet Simmons/Embiid, tylko fakt, że dotychczas nie otaczano go odpowiednimi graczami. W tym offseason pozbyto się strasznie złego fitu, który wydaje mi się, że w Sixers był tylko po to, by nie bronił Bena i JoJo w playoffach, dodano dwóch gości od trójek, i w tej chwili Sixers ma, statystycznie, 3 gości z najlepszą skutecznością rzutów za 3 w lidze, więc jestem bardzo ciekawy tego jak to będzie