Wpis z mikrobloga

@damian101

no nie moge gosciu wstawil ten obrazek zeby osbie porobic beke a nie zeby obalic jakas teze naprawde sie zesrales XD

No wstawiłem mema, teraz będe dostawał info od przegrywów, jakim to incelem jestem XD
  • Odpowiedz
@Smutnekrzeslo: ale ty jestes niezle r-------y po pierwsze nie nazwalem cie incelem po drugie nawet jakby chlop wstawil tego mema zeby cos udowodnic albo obalic to nie jest to "zesranie sie" zesrales to sie ty bo widac jak to cie boli
  • Odpowiedz
@damian101

ale ty jestes niezle r-------y po pierwsze nie nazwalem cie incelem po drugie nawet jakby chlop wstawil tego mema zeby cos udowodnic albo obalic to nie jest to "zesranie sie" zesrales to sie ty bo widac jak to cie boli

Gościu. Wstawiłem przeróbke mema, i dostałem chyba z 10 wiadomości. Kto tu się zesrał? XD
  • Odpowiedz
@damian101

dostales tyle wiadosci poniewaz probuje ci wytlumaczyc cos czego nie rozumiesz do teraz ty naprawde masz jakis problem z logicznym mysleniem

Oj tak, bo jak wiemy osoby rzucające gównem we wszystko co ma napis "julka" są takie myślące i inteligentne.
  • Odpowiedz
@Smutnekrzeslo: ale kto tu rzuca gownem chlop po prostu wstawil obrazek ze smiesznym zbiegiem okolicznosci i to jest po prostu dla nie ktorych smieszne. Wydaje ci sie , ze to jest jakis atak na osoby z lewej strony ale tak nie jest
  • Odpowiedz
@damian101

ale kto tu rzuca gownem chlop po prostu wstawil obrazek ze smiesznym zbiegiem okolicznosci i to jest po prostu dla nie ktorych smieszne.

Dla niektórych tak, a dla niektórych jest to tylko potwierdzenie stereotypów, co udowadnia lawina komentarzy pod moim postem.
  • Odpowiedz
@KobyleCaco

a z czegoś w ogóle można się śmiać? czy to dyskryminacja?

Kolejny chohoł. Gdzie powiedziałem że się śmiać nie można? Nadmieniłem tylko że to jest humor poziomu rynsztoka, a przy okazji debile się nakręcają i plują jadem. Takie to śmianie się.
  • Odpowiedz
@damian101

jestes tym typem czlowieka ktoremu duma nie pozwoli przyznac sie do bledu mimo dowodow no nic zyj sobie w swojej bance klamst nawet mi cie nia zal

A wy jesteście typem ludzi którzy muszą wylewać jad w komentarzach, bo aż gnijecie od środka. Żal mi was, ale śmiesznie się na to patrzy
  • Odpowiedz