Dlaczego wy tak bardzo nie lubicie #furry !? Ja może nie jestem jakimś wielkim fanem ale przecież ludzie w tych przebraniach to som takie fajniutkie i milutkie pluszowe stworzonka, ja to bym ich wszytkich tak wyprzytulał i wyściskał mocno! (づ•﹏•)づʕ•ᴥ•ʔ(。◕‿‿◕。)
@supra107: pss powiem ci coś w tajemnicy tylko nie mów nikomu ok?
Przykładowy zachodziarz dajmy na to Szwed. Pracuję względem polacka 4 razy wolniej/lżej i zarabia 4 razy więcej a w niektórych zawodach dysproporcja jest jeszcze większa.
Dobrze wyglądający futrogarnitur xD kosztuje tyle co typowe BMW 520d e60 W Australii jest to najtańszy model z tej serii w Niemczech można sobie na taki wóz pozwolić po 2 wypłatach pod warunkiem że pracujesz na niemieckich zasadach czyli bez żadnych polskich
Ja może nie jestem jakimś wielkim fanem ale przecież ludzie w tych przebraniach to som takie fajniutkie i milutkie pluszowe stworzonka, ja to bym ich wszytkich tak wyprzytulał i wyściskał mocno! (づ•﹏•)づʕ•ᴥ•ʔ(。◕‿‿◕。)
Przykładowy zachodziarz dajmy na to Szwed. Pracuję względem polacka 4 razy wolniej/lżej i zarabia 4 razy więcej a w niektórych zawodach dysproporcja jest jeszcze większa.
Dobrze wyglądający futrogarnitur xD kosztuje tyle co typowe BMW 520d e60
W Australii jest to najtańszy model z tej serii w Niemczech można sobie na taki wóz pozwolić po 2 wypłatach pod warunkiem że pracujesz na niemieckich zasadach czyli bez żadnych polskich
@supra107: zawsze możesz sam sobie zrobić ubranko
@Rustyyyy: j/w
@Dzieci_z_Choroszczy: nie wiem czemu ale się domyślam xD
@Dzieci_z_Choroszczy:
Bo ludzie maja problem z czymś czego nie znają plus dochodzi do tego wiele błędnego wyciągania wniosków