Wpis z mikrobloga

@Zwierzak24: mi taki placek strzelil randomowa bramke w 4 minucie, nie wyszedlem, bo strzelil ja przypadkiem. W 8 minucie wyrownalem, zdazyl rozpoczac, ja zabralem mu pilke, pewnie jebnal bym mu na 2:1, ale on wyszedl przy remisie w tej 10 minucie. Od razu pw do mnie dlaczego nie wyszedlem i jakies wysrywy w moja strone. Jakby mi strzelil ta jedna fartowna, zaraz potem druga, to spoko poddaje mecz i wychodze.
@herbatkaZCukremBezCytrynki: Znalazlem fajny wpis a propos Golden Rule z ktorym osobiscie sie zgadzam i sam zatrybilem dopiero po 2 meczach (zaczalem robic swapy w niedziele). Przede wszystkim argument ze w ten sposob wszyscy zrobimy swapy szybciej do mnie dociera. Idealnie wyobrazam sobie sytuacje ze kazdy celowo przegrywa co drugi mecz usredniloby zrobienie swapow dla wszystkich i trwaloby max 2h...

Tips To Get Objectives Done Fast
Given that you have to win
@Zwierzak24: teraz sobie policz, w czasie tego jednego meczu po rq zrobiłbys tak na oko minimum 4 winy po pierwszym golu. Gdyby wszyscy byli tacy jak Ty meczylibysmy sie z tymi swapami z tydzień, a tak cyk 2h i wszystko zrobione. Życzę Ci żebyś wszystkie te mecze grał pełne 90 min, ba nawet dogrywek Ci życze. Narzekacie na społeczność ale kiedy zrobiła coś dobrego to trafią się i tak dzbany, szkoda