Wpis z mikrobloga

@TenTypZez: no to skoro sie na nie powolujesz to mi przywolaj a nie "bylo wrzucane wiele razy" nawet nie mowiac gdzie xD, to ty twierdzisz wiec po twojej stronie jest ciezar dowodu gosciu, poki co rzuciles bzdure i nie umiesz jej nawet udowodnic
@flumpy_bread: lol, ciężar dowodu xDDD To są fakty, statystyki oficjalne do sprawdzenia. Jak mi nie wierzysz, to sobie zweryfikuj, ale chyba oczadziałeś do reszty myśląc, że będę teraz przeszukiwał wykop gdzie to czytałem z dwa miechy temu xD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@TenTypZez: tak ciężar dowodu bo podałeś tezę której nie chcesz udowodnić mówiąc TO SA FAKTY SPRAWDŹ SOBIE, jak ja w ogóle mam z tobą dyskutować xD
jesteś złodziejem, tak samo legit jak to twoje gadanie, było już wrzucane wiele razy.
  • 0
@TenTypZez: śmieszne, podałem ci pierwsze z brzegu przykłady głosowań, gdzie PiS ochoczo z Lewica głosują ramię w ramię, jak przy każdym projekcie zwiększającym fiskalizm i jeszcze masz czelność brnąć w zaparte, że konfederacja się niczym od nich nie różni, niepoważny jesteś trollu
  • 0
@TenTypZez: jaki projekt? xD to wniosek do TK a nie żadne głosowanie, a nawet jeżeli to liczyć to to i głosowanie w sprawie UE to poza 13stka jedyne wspólne gotowanie xD gadasz bzdury i nawet nie wiesz o czym