@Kokos: @Janusz_Sportu: @klochu_: Zacząłem oglądać i się wciągnąłem, jest zajebisty, coś zupełnie innego niż ten oryginalny Twin Peaks. Taki dużo bardziej Lynchowy, bardziej w stylu jego filmów. Wiele jest scen oglądając które nie wiadomo w ogóle o co chodzi. Ale odcinek 8, ten nakręcony czarno-biało z wybuchem bomby atomowej to była już przesada, zmiotło mnie to trochę z planszy xd nie spodziewałem się tego, obejrzałem wczoraj i cały odcinek
Kto i ile dał pomocy Ukrainie w formie kasy i sprzętu. Ładne pokazuje proporcje, gdzie jest Polska i odsiewa pewne mity. Pewna niespodzianka w kwestii krytykowanych Niemiec.
Nigdy się nie zabrałem za trzeci sezon Twin Peaks, ten który wyszedł w 2017. Warto go obejrzeć? Będzie jeszcze jakaś kontynuacja?
Zacząłem oglądać i się wciągnąłem, jest zajebisty, coś zupełnie innego niż ten oryginalny Twin Peaks. Taki dużo bardziej Lynchowy, bardziej w stylu jego filmów. Wiele jest scen oglądając które nie wiadomo w ogóle o co chodzi. Ale odcinek 8, ten nakręcony czarno-biało z wybuchem bomby atomowej to była już przesada, zmiotło mnie to trochę z planszy xd nie spodziewałem się tego, obejrzałem wczoraj i cały odcinek