Wpis z mikrobloga

@LajfIsBjutiful: mnie rozwalają takie teksty XD "co prawda mój chłopak ma 190cm wzrostu , ale mam kolegę 165, on ma taką charyzmę, że bym mu się oddała bez wahania. to, że tego nie zrobiłam, to kwestia braku okazji, a w ogóle co się dopytujesz intzelu, nigdy nie ruchałeś!"
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: "Moja szparka jest cała mokra na widok tego braku wykształcenia wprzód dolnej szczęki ,jasnych cienkich brwii,wąskiej obręczy barkowej oraz szeroko wertykalnych oczu wraz z ekspozycją górnej powieki <3.W 0,0000001 sekundę wskoczyłabym takiemu do łózka.Ci wysocy modele z wielką szczęką mi się nie podobają bo ja nie szukam koszykarza tylko kochanka!Zresztą oni są jacyś lalusiowaci i mało męscy"( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jeszcze z 10 lat i może zrozumieją, że "przeszłość ma znaczenie" i to, że brała kilometry kootasów do ust może brzydzić obecnego partnera.

@przegrany_przegryw nie, za 10 lat sytuacja bedzie jeszcze lepsza dla kobiet i gorsza dla mezczyzn niz dzis i wspomnisz moje slowa, NIKT nie bedzie wymagal dziewictwa za 10 lat. Juz dzis malo kto wymaga dziewictwa i zgrabnej sylwetki to za 10 lat nikt nie bedzie tego wymagal (a jesli
  • Odpowiedz
@przegrany_przegryw wiekszosc kobiet i tak nie ma szans na wartosciowego (czyli badzmy szczerzy przystojnego i bogatego) partnera wiec sie zadowola ONS-ami z tindera z przystojniakami do 30 - 32 roku zycia a potem sobie spokojnie znajda beciaka ktory sie z nimi ozeni
  • Odpowiedz
@przegrany_przegryw ale facetow pokroju Schwarzeneggera jest malo wobec czego - powtorze sie - dla wiekszosci kobiet nie wystarczy. I to ze mezczyzna ma mniejsze wymagania odnosnie partnerki to jedna strona medalu, druga strona to wysokie wymagania kobiet wzgledem mezczyzn a do tanga trzeba dwojga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz