Wpis z mikrobloga

A przepraszam bardzo policja nie jest przypadkiem organem państwowym?

@chinski_fifarafa: Sądy też są. I co, w takim razie popierasz państwo autorytarne? xD

Przypomnij sobie kordon policyjnych suk pod domem kaczyńskiego. Myślisz że policja nie jest marionetką ludzi aktualnie sprawujących władze?

@chinski_fifarafa: i uważasz że to dobrze?

Na szczęście moja matka nie jest julką i nie popiera aborcji na życzenie za to ma świadomość wartości innych niż s--s, jest wykształconą kobietą.

@chinski_fifarafa: to w takim razie kto Ciebie wychował jak nie ona?
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aarahon nie mówie co popieram. Wskazuje ci tylko dlaczego julki wypowiadając wojne pisowi dostają w------l od policji.

A co by miał zrobić prawie dyktator kiedy tłum cyrkowych małpek i ich kukoldzików szturmuje mu dom? Może wyjdzie i dobrowolnie da się powiesić za jaja? Nie mówie że to dobrze. Skąd taki wniosek?

Co to ma do rzeczy? Odróżnij kobietę od julki
  • Odpowiedz
@aarahon XD Odklejony jestes
1.Nie mam zamiaru
2.Ślepy jesteś czy po prostu głupi?
3.Marsz w Warszawie jakoś wtedy gdy strajk kobiet miał swój peak. Kordon policyjnych furgonetek przy domu prezesa pisu, masz internet? Użyj google.
4.Nie, gardze pisem z powodu r------------a gospodarki, ale gardzę tak samo czerwonymi którymi często są julki i oskarki
5.Akurat moja mama ma świadomość s----------a julek. Nie wiem czy twoi rodzice wypełzli spod kamienia ale na moją rodzine nie
  • Odpowiedz
@chinski_fifarafa: z poglądów i zachowań jestem prawicowcem...

eh, wcześniej jak ktoś szkalował protesty to można było z kimś normalnym podyskutować, teraz macie taki nędzny poziom że sięga już dna.
  • Odpowiedz
@aarahon to gdzie to wasze prawo do aborcji? Coś dały te protesty? I czemu nie są już tak liczne? Bo ewidentnie o wiele mniej ludzi na nie chodzi a media juz zapomniały o tym temacie. Jakoś protest branży fitness dał chociaż jakies sensowne dojście do rozmów z przedstawicielami władzy i kompromis dzięki któremu kluby fitness mogą jako tako funkcjonować. Dlaczego? Bo ich protest opierał się na pokojowej manifestacji z klarownymi postulatami
chinski_fifarafa - @aarahon to gdzie to wasze prawo do aborcji? Coś dały te protesty?...

źródło: comment_1607799009ynK8w4jjLhKzjSa5AiSJEd.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
to gdzie to wasze prawo do aborcji? Coś dały te protesty?

@chinski_fifarafa: dały tyle że ludzie podnieśli ten temat i jak się okazuje wielu jest takich którzy odchodzą od kościoła, zaczynają patrzeć na ręce władzy. To dało dużo że ludzie się buntują przeciwko pisowi - czy przeciwko propagandzie TVPis czy działaniom rządu.

I czemu nie są już tak liczne? Bo ewidentnie o wiele mniej ludzi na nie chodzi a media juz zapomniały o tym
  • Odpowiedz