Aktywne Wpisy

JEST-SUPER +29
Powiedźcie mi, czy ja przesadzam, czy mój różowy pasek. Różowy ma jutro urodziny. Jesteśmy ze sobą jakieś 9 miesięcy. Wczoraj podczas rozmowy któryś już raz coś tam mówiła o zaręczynach, a ja rzuciłem, że mam alergię na te jej finalizowanie związku. No i się obraziła. Do końca dnia się do mnie nie odzywała (pomimo, że ją przeprosiłem i zagadywałem na różne sposoby). Jak ją odwiozłem, to nawet się nie pożegnała, nic nie

ewolucja_myszowatych +329
Udało się trochę podbić obraz z wypadku BMW na podstawie nagrań od @dashcambandit i @Rabusek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:

Jeśli uważacie, że giełda to analiza techniczna, analiza spółki i logiczne podejmowanie decyzji to popatrzcie z boku na to.
Gra zapowiedziana 8 lat temu, robiona od 4? Z każdy miesiącem pompa na spółce. Spółka przewartościowana, która niewiele zarabia ale ma apetyt ( ͡° ͜ʖ ͡°)Premiery przekładane z miesiąca na miesiąć - pompa jeszcze większa a kiedy dochodzi do premiery mimo, że wg specjalistów nie jest najgorsza następuje dump. W sytuacji gdzie spółka zaczyna zarabiać, gra się zwróciła i dodanie kolejnych funkcjonalnosci to dodatkowa kasa INWESTORZY uciekają. To tak jakbyś pracował u janusza, który nie płaci Ci od 8lat wygrał w totka a Ty mu w ten sam dzień naplułeś w twarz i powiedziałeś, że nie chcesz żadnej zapłaty za te lata i się zwalniasz xD
Komentarz usunięty przez moderatora
nagle, tydzień przed premierą zrobił się ruch i cenę #!$%@?ło. ale każda rozsądna osoba wiedziała, że to jebnie i że to nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora