@Wojciechovsky: @johny123455: przyszedł mail "Twoje Zamówienie zostało wydane kurierowi. Planowana data dostarczenia przesyłki:2020-12-14 w godzinach 9:00-19:00" Wow, pozytywnie zaskoczyli :D
@raptowny: Z obserwacji wykopu wynika, ze zestawy bez gier zaczęli wysyłać na późniejsze terminy. Bo ode mnie wzięli zamówienie o 17 wczoraj, a dzisiaj Już konsola jest na oddziale w moim mieście
Moja według maila ze sklepu (jakoś po północy między sobotą a niedzielą) miała być dzisiaj, ale status u kuriera to cały czas "Zarejestrowano dane przesyłki, przesyłka jeszcze nienadana". Chociaż już raz miałem taki status aż do samego odbioru, więc jeszcze czekam na kuriera ( ͡º͜ʖ͡º)
@raptowny: Miałem platnosc przy odbiorze i raczej Tobie tez taka opcje płatność typ z infolinii ustawiłA, okej. Powiedzialem, ze wole przelewem, ale moze masz racjr, ze w ttakim wypadku bedzie to gotowka
2. konsola + pad + kamera + spider man + demon souls 3595
3. Konsola + pad +kamera + fifa + sackboy za nie pamiętam ile
wysyłka w poniedziałek. Odbiór umówiony na wtorek
#ps5
Wow, pozytywnie zaskoczyli :D
@johny123455
Dzwonili przed chwika 2 opcje na te z grami - kwota okolo 3500pln, ale byla ta ukryta czyli pad i kamera za 2800 jakos i ta wybralem. Pozdrowki
Moja według maila ze sklepu (jakoś po północy między sobotą a niedzielą) miała być dzisiaj, ale status u kuriera to cały czas "Zarejestrowano dane przesyłki, przesyłka jeszcze nienadana". Chociaż już raz miałem taki status aż do samego odbioru, więc jeszcze czekam na kuriera ( ͡º ͜ʖ͡º)