Wpis z mikrobloga

#cyberpunk2077
Tez macie tak, że se gracie jest gicik a potem wchodzicie na wykop i czytacie te wysrywy mając przy tym bekę niezła? XD
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@p4sik: Najwyraźniej wersje konsolowe, w szczególności na stare, są mocno z-----e. Wejdź na reddita, zobacz co tam się o--------a - to nie tak, że wykop jest przesadnie krytykancki. Gracze zostali oszukani, wypuszczono na stare konsole bubel, który do c---a się nadaje.
  • Odpowiedz
@p4sik: zależy co masz na myśli mówiąc gicik. Ja grając widzę totalnie głupich npc na ulicach, spróbuj uderzyć kogoś na ulicy to zobaczysz co za shitshow się zrobi ( ͡° ͜ʖ ͡°) fatalnie oskryptowane postacie i mnóstwo pomniejszych błędów
  • Odpowiedz
@p4sik: chciałbym tak mieć, ale niestety moja gra wywala czarny ekran przy próbie wczytania sejwa. Nie jestem w tym problemem sam. Jedyne to mogę robić, to zaczynać od nowa i modlić się, żeby nie umrzeć, bo będę musiał zaczynać od nowa xD
  • Odpowiedz
@p4sik: gram sobie i jest średni gicik. Wchodzę na wykop jak mi się gra crashuje i choć sceptycznie, podzielam głosy wielu mirków oceniającym tę grę jako przeciętną, a co najmniej niedokończoną.
  • Odpowiedz
Najwyraźniej wersje konsolowe, w szczególności na stare, są mocno z-----e.

@PoncjuszPijak: no kto by pomyślał że PS4 FAT i Xbox One S gra będzie działa jak kupa, szok
pamięta ktokolwiek tu jak działało GTA5 na PS3/Xbox 360? xD
  • Odpowiedz
@p4sik pograłem niewiele bo z 1h na Xbox series X i w zasadzie oprócz drobnych glitchy w animacjach to wszystko ok. Grafa czasem zachwyca a czasem modele wygląda jak g---o. Nie kumam tego ale podejrzewam że to kwestia uruchamiania wersji na poprzednie generację
  • Odpowiedz
Tez macie tak, że se gracie jest gicik a potem wchodzicie na wykop i czytacie te wysrywy mając przy tym bekę niezła? XD

@p4sik: ja mam odwrotnie. Czytam, że gra jest git i hejterzy przesadzają a mnie c--j strzela po kolejnym wysypie do Windowsa
  • Odpowiedz
@p4sik: Nie, czekam aż będzie jakiś fix na mój problem, bo nie jestem w stanie włączyć gry na pełnym ekranie. Mam okienko na część monitora tylko. Raczej kiepsko się tak gra ¯\_(ツ)_/¯
Do tego klawiszologia już w edytorze postaci jest zepsuta, bo klawisz od obracania postaci jednocześnie przewija mnie na samą górę listy cech, więc po każdym obróceniu postaci muszę znowu ręcznie wracać do ustawianej akurat cechy.
Ktoś to w
DyG121 - @p4sik: Nie, czekam aż będzie jakiś fix na mój problem, bo nie jestem w stan...

źródło: comment_1607681824XHhQMvuE4hx6zy26uWA5SJ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz