Wpis z mikrobloga

Fanboye nie rozumieją że merytoryczna krytyka gry jest ważna bo pozwoli wyeliminować wady czy mankamenty gry i na pewno jest bardziej pomocna dla twórców niż napisanie wysrywów typu "OOO P0LACZKI HEJTUJOM BO SIE NIE ZNAJOM A GRA JEST SUPER HUSARIAA!!'. I tak zgadza się, gra może być genialna, ma taki sam potencjał jak W3, ale na tą chwilę problemów jest po prostu zbyt dużo jak na produkcje tego kalibru.

#cyberpunk2077
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OddajButa123: Bardziej niz nieumiejętność przyjmowania krytyki, powinno się karcić za robienie z gier mesjaszy. Ja czekałem na cyberpunka bo wiem, że CDP zrobił niezłą robotę z fabułą, ale nie stawiałem sobie go na piedestale, że odmieni granie, że będzie krokiem milowym w graniu, a to co zrobili frajerzy, że "THIS IS GOD OF GAMING" przechodzi ludzkie pojęcie. Oczekiwania były tak duże, bo gracze sami się nakręcali.
  • Odpowiedz
@OddajButa123: Raczej chodzi o to, że wykopki srały na lewo i prawo zanim jeszcze gierki dotknęły (a jeśli dotknęły to połowa zapewne na piracie). Mało tutaj konstruktywnej krytyki, a więcej płaczy, że komuś medium ustawienia na 6-letnich grafach nie chodzą.

Gra jest zbugowana, to fakt, ale jak dla mnie aby wydać opinię na jej temat trzeba mieć przynajmniej paręnaście godzin ugranych, a nie godzinę streama u jakiegoś ewrona czy innego
  • Odpowiedz