Wpis z mikrobloga

W końcu zebrałem się na odwagę i rzuciłem pracę, która pogłębiła tylko moją depresję, wytrzymałem 3 lata w tym bagnie, zacząłem brać leki od psychiatry, ale co dalej? (,) #depresja
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PapaForge: za długo zwlekałem, w koncu doszlo do tego, ze nie bylem w stanie wstac z łóżka i brałem l4 żeby tylko nie iść do tego p---------a. Jest lepiej, ale nie mogę spać bo jeszcze targają mną emocje i zadręczam się myslą co dalej ()
  • Odpowiedz
@ZbanowaliMiKonto: to już kwestia Twojej psychiki. Błędy to rzecz ludzka. Nie wyjdzie będziesz próbować gdzie indziej - to moje podejscie. Ale rozumiem, że mozesz potrzebować odpoczynku lub po prostu masz inną strategie zyciowa. Nie wiem tez jak bardzo jest źle - ty pewnie tym bardziej bo ciężko być obiektywnym w stosunku do swojej osoby @ZbanowaliMiKonto@ZbanowaliMiKonto
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@ZbanowaliMiKonto: oo piąteczka kumplu!
U mnie podobnie, chcieli przedłużyć ze mną umowę ale się nie zgodziłam, nie wytrzymałabym dłużej w tym k--------u. Nie mam pomysłu co dalej ale trudno xd wiem że i tak będzie tylko lepiej.
Z fartem :)
  • Odpowiedz
@xaoc: boje sie, ze w nowej pracy bedzie to samo. Zawsze jestem kozłem ofiarnym bo ja sie nawet nie odzywam, ciezko mo nawiazac jakakolwiek relacje ze współpracownikami, potrafie pracować 8h i nie wypowiedziec ani jednego slowa jesli nikt mnie o cos nie zapyta
  • Odpowiedz
@ZbanowaliMiKonto: a czyli problemem może nie być praca tylko Ty. Co do szkoleń - może warto iść na jakieś praktyki rozmów czy kursy w których będziesz musiał się zmierzyć ze swoimi problemami społecznymi ale w miejscu do tego przeznaczonym i bez żadnych konsekwencji (poza finansami)
  • Odpowiedz
@ZbanowaliMiKonto jak straciłem poprzednią pracę też kiepsko się czułem, ale patrząc teraz, w nowej pracy mogę tylko pośmiać się z tego jak zależało mi na poprzedniej, nie warto się przejmować. Będzie dobrze
  • Odpowiedz