Przed chwilą przyszła #ps5 z #mediamarkt z dodatkowym padem, ale zapakowana tak że taśmy ledwo się trzymały na pudełku, a pudło pół otwarte było, odpakowywałem przy kurierze bo wyglądało to jakby ktoś zerwał taśmy media markt i ponownie je nakleił. Na szczęście wszystko ok. J#bac DPD
@johny123455: Ja ino dostałem e-mail zmiany formy transportu i tyle a goście z Allegro dostają swoje egzemplarze aż miło co zamawaiali później chory temat
Dzwoniłem na infolinie powiedzieli ze do 24 godzin status powinien ulecz zmianie a tu jak narazie lipa dzwonie później na infolinie to kobieta mi chamsko odpowiada ze oni jeszcze konsol nie maja wiec kogo tu słuchać ujj wie
@Wajha51: ogolnie dramat z tym MM, szybciej ludzie dostana z Media Expert wczoraj/dzisiaj albo z RTV dzisiaj niz my z 23.11. oznaczaj tutaj jak Ci aie status zmieni badz dostaniesz paczke, ja tez dam znac.
Ogólnie gust muzyczny narodu polskiego, to, cytując Stonogę, jakieś urwa nieporozumienie. Teraz wielka afera i wszyscy zdziwieni, że na #eurowizja wysyłamy byle co. xD #polska #muzyka #zalesie
Na szczęście wszystko ok.
J#bac DPD
Komentarz usunięty przez autora
@Wajha51: 19.11