Aktywne Wpisy

Kostor95 +19
Jak ja nie lubię tego uczucia niepewności przed zakupem czegokolwiek na lata, to pojęcia nie macie. Spamie postami i dopytuje po dwa razy o różnorakie rzeczy, żeby mieć pewność, a filmików i recenzji to z 5 godzin obejrzałem.
Na jakich monitorach gracie w gry przy biurku mając PC? Jest to 27 cali, czy 32? Znajdzie się tutaj może ktoś, kto przesiadał się z 27 cali na te 31,5 i opowie o swoim
Na jakich monitorach gracie w gry przy biurku mając PC? Jest to 27 cali, czy 32? Znajdzie się tutaj może ktoś, kto przesiadał się z 27 cali na te 31,5 i opowie o swoim
źródło: IMG_0233
Pobierz
Nacho_Libre +6
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Moschino Uomo? - zrobił na mnie bardzo dobre pierwsze wrażenie i już wiem, że się polubimy. Dość słodki, ale nie do przesady, taki "przytulny", tudzież "ciepły", przyjemny i chyba uniwersalny - przynajmniej mi się kojarzy równie dobrze z panem w garniturze jak i casualową elegancją przeciętnego 20+ latka. Wyczuwam też jakieś słodkie przyprawy, choć to pewnie tylko moje subiektywne odczucie. Bardzo sympatyczny i nienachalny, relacja cena/jakość b-----a.
Joop! Homme - na początku było "ja p------ę" wypowiedziane identycznie jak ten doktor po spróbowaniu kebsa "na cienkim, bardzo ostry" od turasa w budce przed szpitalem. Z tą różnicą, że ja nie w-----------m flaszki do kosza na śmieci, a poczekałem. I faktycznie, po pierwszej +/- godzinie, może 45 minutach, gdy projekcia przestaje przypominać Little Boy'a odwiedzającego Hiroszimę, zapach zaczyna się robić coraz lepszy (oraz, jakkolwiek "noszalny" - nie wyobrażam sobie wyjść do ludzi w zamkniętym pomieszczeniu od razu po spryskaniu, anihilacja wszystkich form życia murowana). Niemniej - z czasem moim zdaniem staje się bardzo przyjemnie słodki, kojarzący się z rożanymi świeczkami zapachowymi, trochę przypomina jakieś damskie perfumy Chanel, którymi kiedyś pryskała się moja mama, nie wiem, czy to dobrze, ale faktycznie jest nieco kobieco-kwiatowy. Według mnie ten Joop to już typowo klimaty młodych ludzi, pół-żartem pół-serio tak mógłby pachnieć np: taki Freddie Mercury, czytaj: wiadomo, że bi, ale jednak z klasą, blichtrem i męskością. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kończąc - póki co Uomo na większy plus, ale Joop zrobił na mnie większe wrażenie i chyba już wiem, skąd mogą wynikać tak polaryzujące opinie na temat tego zapachu.
#perfumy #recenzja
źródło: comment_1607436634P9eUYIuiyU6VTGll0MLC3Z.jpg
PobierzAle też tu sie urywa, bo ciezko mi cokolwiek wiecej powiedziec
@TetraHydroCanabinol: dziś wyjąłem z paczkomatu wersję z 2003 roku. Niestety chyba coś robię źle, bo projekcja mnie nie porwała ale to dopiero pierwsze podejście.
Moje pierwsze globalne spotkanie z Tauer Desert Marrocain też wyglądało podobnie. Byłem rozczarowany przeciętną trwałością i projekcją przez pół godziny. Wiedziałem, że to coś z moją skórą w tamtym momencie. Wczoraj zarzuciłem ponownie - 12 godzin go czułem ruszając głową.