Wpis z mikrobloga

@Yudep: Krótka analiza na mój chłopski rozum. Pełno wiary niezainteresowana giełdą (widzę to po znajomych) usłyszało oooo CD PROJEKT gry giełda kasa!!! I powchodziło na giełde. Poustawiali stop lossy i jak jeden większy gracz trochę zbił cenę, to wszystko się wysypało. Humory wszystkim się popsuły, pełno gotówki poszło na inne spółki typu ccc, amrest, allegro, bo się zniechęcili do redów.

Takie moje tylko odczucia w ogólnej sytuacji.
  • Odpowiedz
@Yudep: Ja tez jestem tym typem o którym pisałem. Na codzień nie interesuje się giełdą, ale cd projekt znowu zachęciło mnie do wrzucenia trochę kasy. Ale już jak kurs od kupna przy 359 zł poszybował na 450 i wyżej zacząłem się czuć dziwnie xD sprzedałem przy 453 xD
  • Odpowiedz
@kajbel: czyli lepiej tez sprzedawać

@Yudep: jak spadło to ja bym trochę dokupił i trzymał, jak spadnie dalej to też bym dokupił. Chyba, że chcesz już teraz zrealizować zysk. Zawsze możesz sprzedać też połowę akcji które posiadasz.
  • Odpowiedz
  • 0
@istp: właśnie się waham bo w końcu to był rekordowy wzrost, czy jeszcze do takiego dobije, co prawda kupiłem po 376 także i tak jest zysk, ale czy nie spadnie totalnie w dół tego nikt nie wie
  • Odpowiedz
@Yudep: myślę że warto trzymać gotówkę na akcje na wszelki wypadek, premiera CP77 10-go więc na pewno się ruszy w którąś stronę :) Moja magiczna kula nie mówi w którą :( nie znam się na AT więc nie jestem w stanie powiedzieć czy idzie w dołek z odbiciem czy nie. Co się działo we wrześniu że poszło w górę?
istp - @Yudep: myślę że warto trzymać gotówkę na akcje na wszelki wypadek, premiera C...

źródło: comment_1607432324pbkzyQuF0ERmBsr8Ss7zeW.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz