Aktywne Wpisy
cl_master +1
#gry
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
kto waszym zdaniem zasługuje na miejsce i dlaczego #glupiewykopowezabawy #ankieta
Kto zasługuje na miejsce
- A 4.3% (16)
- B 34.8% (130)
- C 50.8% (190)
- D 10.2% (38)
exploita do smart kontraktu, domyślam że co takiego to musiał bym rozumieć jak działa kod smart kontraktu, przeanalizować napisać linijke kodu i wiedzie gdzie i jak wstrzyknąć czy są jakieś książki na temat solidity w jezyku polskim do nauki ?
#kryptowaluty
edit czy tam dasp, dla ethereum
Nie wiem czy się analizuje to manualnie linijka po linijce, do tego są narzędzia bezpieczeństwa które wypluwają na jakie ataki jest narażony smart contract, ja używałem oyente, ale nie wiem czy teraz jest to dalej rozwijane, na pewno są rózne
powstanie masa defiscamu zabugowanego kto pierwszy ten lepszy