Aktywne Wpisy
pierdas007 +716
dzisiaj zamówiłam babci ubera - w sumie wyszło jakoś 55 zł bo to trochę poza miastem, zapłaciłam kartą. Kierowca na koniec kursu powiedział babci która ewidentnie się nie zna na tym, że musi zapłacić gotówką 70 zł. Mogę jakoś to rozwiązać inaczej niż przez czat ubera który mnie olewa automatycznymi wiadomościami? #uber #kiciochpyta
sprynek +352
Zapraszamy FRAJEROW do posprzątania naszego gabinetu. W zamian proponujemy zniżkę na plombowanie z 600zl do 500zl xD czy stomatologa nie stać na wynajęcie 2 pracowników ktorzy w kilka dni to ogarną?
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
zobaczcie mają różnych abonamentów niektórzy mają niestety ich routery z logowaniem ale prędkością z 10 Mb/s nominalą a inni stare na 1 Mb/s bez logowania.. jedni kable miedziane inni inne.. itd
w każdym razie część routerów jest bardziej nastawionych na odbiór danych (co jasne we współczesnych urządzeniach smarfornach), inne jak ktoś używa nadal #pc wysyłanie...
stąd im się j..bie i jakoś ręcznie to ustawiają aż ktoś przełączy..
objawy sygnał jest ok, pobieranie klucza sieciowego trwa wiecznie, ale nagle siada odbiór danych, a ich wysyłanie działa jakby nic
współczesne strony internetowe tego nie znoszą nie ładują się, nie ma trybu tekstowego (poza kilkoma kopiami google)
i tak to się kreci..
królowie tego g..na to #areo z niby 10 Mb/s tylko co z tego jak na 1Mb/s masz lepsze łacze..
trudno to monitorować przez cały dzień to kręca lody jak ludzie się teraz łączą przez net w czasach covit..
w jakiś porach.. a ręcznie komuś nie chce się przestawiać ich routerów odbiór/wysyłąnie i dostosować do danych starych/nowych użytkowików gł. w niedziele..
ps.jak tam Wasze sieci
#komputery #pytanie #informatyka #kiciochpyta