Wpis z mikrobloga

Jak totalnie mam w dupie Cyberpunka tak kocham jeden z argumentów który tu się przewija by go bronić.Gra m słaby system strzelania/fizykę/model jazdy? ALE HURR....DURR... OPIE TA GRA WYSZŁA RÓWNIEŻ NA KONSOLE POPRZEDNIEJ GENERACJI !! Musieli ją zrobić tak żeby działała również na starych generacjach. No wszystko fajnie ale każda gra do której ją porównujemy wyszła również na konsole starej generacji a ta nowa nie ma jeszcze nawet miesiąca i nie ma jeszcze żadnej gry która się na nią ukazała xD . Ba a jak wychodził w3 to nawet nie istniało i nikt nie miał w planach xbox one x/ps4 pro
#cyberpunk2077 #gry
  • 10
Gra m słaby system strzelania/fizykę/model jazdy? ALE HURR....DURR... OPIE TA GRA WYSZŁA RÓWNIEŻ NA KONSOLE POPRZEDNIEJ GENERACJI !! Musieli ją zrobić tak żeby działała również na starych generacjach.

@comamtuwpisac: To akurat słaby argument. Jak każde cRPG gra ma poprawne strzelanie bo strzelanie musi zależeć od umiejętności postaci. Więc nie można zrobić super płynnego modelu strzelania bo nie będzie miejsca na modyfikowanie go przez umiejętności. Do tego dochodzi cenach rpg czyli gąbkowatość
Gra m słaby system strzelania/fizykę/model jazdy?

@comamtuwpisac: Ja za to kocham typów, którzy z filmiku w gównianej jakości potrafią wywróżyć, że gra ma #!$%@? system strzelania czy model jazdy. Szczególnie, że i jedno i drugie chwalili ludzie KTÓRZY W TĘ GRĘ #!$%@? GRALI xD
@kierowcaautobusuofficial: Chłopie ..Przez 15 minut na necie szukałem tych porównań jak to cod mw jest inną grą na konsolach i na pc bo w tytuł nie grałem.I nie znalazłem nic ,na każdym filmie ta gra w porównaniu ps4/pc to jest zupełnie to samo z tym ze pecet ma więcej detali.

@Variv: To teraz przypomnij sobie ile spędziłeś czasu na płotce w W3.Myślę że to spokojnie 1/3 gry a system tam
Gdzieś było potwierdzenie że wraz z "lvlem postaci" postać będzie inaczej strzelać?

@comamtuwpisac: Może nie inaczej ale odczucie strzelania może być różne. W wywiadach była mowa o tym, że będą się zmieniać animacje np. przeładowania. Niektóre osoby co grały też o tym pisały. Do tego w raz z rozwojem mamy mieć większą moc, wieć problem gabkowatości przeciwników też będzie mniejszy ( ale należy się przez to spodziewać, że gra z czasem