Aktywne Wpisy

jmuhha +42
Podsumowanie świąt na instagramie:
-6 koleżanek się zaręczyło
-5 ogłosiło ciąże
a mój chłop po... 5 latach sie mi nie oswiadczyl ( ͡° ʖ̯ ͡°)
-6 koleżanek się zaręczyło
-5 ogłosiło ciąże
a mój chłop po... 5 latach sie mi nie oswiadczyl ( ͡° ʖ̯ ͡°)

JanuszPDM +291
Dużo podróżuje ze względu na moją pracę robię autem koło 60-70 tysięcy km rocznie gdybym stracił prawko ja i moja rodzina traci utrzymanie. Czy naprawdę jak jadę przepisowo 50 w zabudowanym z dzieckiem w aucie to trzeba #!$%@? we mnie światłami i klaksonem jadąc ciężarówką?? Gdzie tym ludziom się tak spieszy XD
#bekazpodludzi #piraci #bekaztransa
#bekazpodludzi #piraci #bekaztransa

#cyberpunk2077 #gry
@comamtuwpisac: To akurat słaby argument. Jak każde cRPG gra ma poprawne strzelanie bo strzelanie musi zależeć od umiejętności postaci. Więc nie można zrobić super płynnego modelu strzelania bo nie będzie miejsca na modyfikowanie go przez umiejętności. Do tego dochodzi cenach rpg czyli gąbkowatość
@comamtuwpisac: Ja za to kocham typów, którzy z filmiku w gównianej jakości potrafią wywróżyć, że gra ma #!$%@? system strzelania czy model jazdy. Szczególnie, że i jedno i drugie chwalili ludzie KTÓRZY W TĘ GRĘ #!$%@? GRALI xD
@Variv: To teraz przypomnij sobie ile spędziłeś czasu na płotce w W3.Myślę że to spokojnie 1/3 gry a system tam
@comamtuwpisac: Może nie inaczej ale odczucie strzelania może być różne. W wywiadach była mowa o tym, że będą się zmieniać animacje np. przeładowania. Niektóre osoby co grały też o tym pisały. Do tego w raz z rozwojem mamy mieć większą moc, wieć problem gabkowatości przeciwników też będzie mniejszy ( ale należy się przez to spodziewać, że gra z czasem