Aktywne Wpisy
assninja +373
Oho grubasy znowu coś stękają że im za ciepło xD
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
Zazwyczaj swoje zachcianki perfumowe spełniałem dość szybko, wyjątkiem od reguły był Xerjoff Join to the Club - Don. Kiedy pierwszy raz powąchałem go w Perfumerii Quality, natychmiast trafił na moją listę must have. To były pierwsze perfumy, które tam się znalazły i jedyne, które spędziły na niej ponad rok.
Przed zakupem powstrzymywała mnie tylko i wyłącznie cena wahająca się od prawie 9 do kilkunastu złotych za mililitr. Straciłem nadzieję, na zakup w normalnej cenie, ale jak się okazało, cierpliwość popłaca. Nadszedł wreszcie ten moment... Udało się i cieszę się z tego powodu niezmiernie, bo to taki trochę mój gral.
Zrób sobie prezent na Mikołajki :D
Xerjoff Join to the Club Don - 6,7zł/ml!
https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Don-26709.html
Niespotykane połączenie nut, idealne na nadchodzące miesiące. Wszystko podane w bardzo bogaty i wysokojakościowy sposób, jak to u Xerjoffa.
Szkło: 3zł
Paczkomat: 13zł
Odbiór: Wrocław
Możliwość odłożenia na kupkę
#rozbiorka #rozbiorka71 #perfumy
@FELIX90:
Komentarz usunięty przez autora
@FELIX90: xD Coraz lepszy marketing widzę na tym wykopie. Jeszcze trochę, a rozbiórki będą miały świąteczne reklamy w tv/radio gdzie laska drze morde ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Podeślesz listę na PW?
Plusowane przeze mnie wpisy są na liście, rozliczenia podeślę potem.
@malani:
Marketing, nie marketing. W takiej cenie na facebooku rozlałbym go w 5 minut nie pisząc nic ale wolę się podzielić z Mirkami. Dla mnie już sama możliwość zakupu za tyle jest prezentem.
nigdy nie mam listy a wszystko co mam do odlania zawsze jest w poście ( ͡° ͜ʖ ͡°). Don też