@przemo93c: Na każdym ze screenshotów, które widziałem, były różne wartości XD Ale obstawiałbym, że 82 wystarczy, a jeśli nie, to usuniesz jakiegoś Assassin's Creeda czy inne gówno.
@genocidegeneral: nie mam takiego gówna xD po prostu mały dysk xD @SKYFander: No właśnie jestem ciekaw, podobno 43gb pierwszy patch ale pewnie podmienia część plików więc pobierając po premierze już wszystko gotowe nie powinno tyle ważyć
@przemo93c: Nie no, raczej nie ma co się bać, że patch się będzie dodawał. Z tym, że jego instalacja może wymagać odpowiedniej ilości wolnego miejsca. Na czym będziesz grał?
@przemo93c: pewnie wystarczy ale możliwe ze jak zrobisz proload (który jest zaszyfrowany) na 50 gb a po premierze będziesz chcial zagrac to trzeba będzie odszyfrować ten preload to będzie potrzebne 100gb miejsca na dysku mimo że finalnie i tak będzie gra zajmowała 50gb
#gry
@SKYFander: No właśnie jestem ciekaw, podobno 43gb pierwszy patch ale pewnie podmienia część plików więc pobierając po premierze już wszystko gotowe nie powinno tyle ważyć
@przemo93c: przecież powinna się pobrać od razu aktualna wersja
Podobny problem mieli ludzie przy premierze gta v