Wpis z mikrobloga

@LJBW603: ja pamiętam jak byłem z przyjacielem w supermarkecie i mówiłem mu że skosni zamknęli miasta to robił oczy i mówił że #!$%@? tam z tego będzie ;D a dzisiaj popierrala w masce jak każdy ;D
  • Odpowiedz
@iErdo Ja pamiętam pierwsze znalezisko z końca grudnia, że jest jakiś wirus, który atakuje płuca i jest bardzo groźny. Tak wszedłem i przeczytałem i pomyślałem "co mnie to obchodzi" a za miesiąc sie zaczęło xD
  • Odpowiedz
@iErdo ja śledziłem wydarzenia i byłem przekonany, że skoro przeżyłem świńską, ptasią i pewnie jeszcze inne grypy, ebolę, afrykański pomór świń itp. to teraz znowu nic nie będzie i tylko media straszą, bo na tym polega ich biznes, zachowuje w Polsce 15 osób, jak jedną umrze to będzie dużo i tyle. Już w lutym wiedziałem, jak bardzo się myliłem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@iErdo: chiny co tydzień rzekomo wypuszczają nowego wirusa, te gownonewsy sie pojawiają od 2 miesiecy conajmniej

#!$%@? i sianie paniki jak dla mnie
  • Odpowiedz
tez to pamietam, i sylwestra jak siedzieliśmy na imprezie a w Chinach był #!$%@? i byłem jedna z niewielu osób która wgl się tym interesowała xD

@LJBW603: to byli czasy. Jak w marcu wszyscy ruszyli do sklepów robić zapasy, ja - dzięki mirko - miałem zapasy zrobione od miesiąca ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz