Aktywne Wpisy
Jonn +89
Planuję tą plamę zeszlifować. Mam taką fajną szlifiereczkę akumulatorową. Delikatnie, nie za głęboko żeby drzewa nie uszkodzić. Ewentualnie zamalować. Zmienię tylko maryjce te mongolskie rysy. Co mi grozi oprócz pozbawienia życia przez obrońców drzewa? Jest na to jakiś paragraf? Kościół się od tego odcina. #prawo #bekazkatoli
PoItergeist +158
Hej, nie wiem ile o tej porze jest aktywnych osób na tagu. Bylibyście zainteresowani kompilacją wszystkich
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna
#bekazpisu
1. Ja mogę robić co mi się podoba
2. Inni muszą robić co mi się podoba
3. Jak coś mi się nie podoba, to powinno być zabronione
@gnt_1
Zapraszam do zabawy, może uda się wypromować skojarzenie Czarnek = idiota jak np. zrzutkę ;)
Propozycje na start:
Co jeden Czarnek zepsuje albo zrobi, to dziesięciu mądrych nie naprawi i nie pojmie.
Bycie jak Czarnek, nie zwalnia od myślenia.
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się jak Czarnek, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości
Dramatem naszej epoki jest to, że Czarnek zabrał się do myślenia.
Dopisujcie
Nie wiem, może, mam bardzo mały kontakt z sympatykami partii razem.
To bardziej ogólna definicja "zamordyzmu" który ukrywa się pod hasłami "wolnościowymi". Może być i lewicowy i prawicowy. Dzisiaj dominują prawicowi "wolnościowcy".
@flumpy_bread: To czy pis jest prawicą to temat na osobną dyskusję. Zadania są podzielone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podaj chociaż jeden realny skutek ich polityki który ocenilbym pozytywnie. Efekt, a nie zamiary. Tego co napisałeś o aborcji nawet nie skomentuje bo to głupoty wyjaśniane już setki razy w ostatnich miesiacach.