Wpis z mikrobloga

@Logan00:
@gnt_1

Zapraszam do zabawy, może uda się wypromować skojarzenie Czarnek = idiota jak np. zrzutkę ;)

Propozycje na start:

Co jeden Czarnek zepsuje albo zrobi, to dziesięciu mądrych nie naprawi i nie pojmie.

Bycie jak Czarnek, nie zwalnia od myślenia.

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się jak Czarnek, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości

Dramatem naszej epoki jest to, że Czarnek zabrał się do myślenia.

Dopisujcie
@flumpy_bread:

brzmi jak partia razem

Nie wiem, może, mam bardzo mały kontakt z sympatykami partii razem.

To bardziej ogólna definicja "zamordyzmu" który ukrywa się pod hasłami "wolnościowymi". Może być i lewicowy i prawicowy. Dzisiaj dominują prawicowi "wolnościowcy".
@TenTypZez: no to po pierwsze aborcja nie jest CALA DZIALALNOSCIA, zeby tak twierdzic to trzeba wlasnie byc w piwnicy przez ostatnie miesiace. idac dalej, aborcja letalna jest jak najbardziej sfera wolnosciowa, nie wiem skad urojenie, ze aborcja to wolnosciowa kwestia. wiec tak, masz jakies inne przyklady czy tylko tak palnales, ze to cala dzialalnosc i ci straszni korwinisci odbieraja ludziom wolnosc w imie moralnosci Bosaka (co nawet jakby bylo prawda, to
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@flumpy_bread: to co masz jeszcze z tych "sukcesów" konfederacji w tej kadencji? Nadawanie na LGBT? Obronę kościołów? Namawianie do wyjścia z unii? Postowanie prawa opartego o dekalog? Gadanie że sędziowie muszą być katolikami?

Podaj chociaż jeden realny skutek ich polityki który ocenilbym pozytywnie. Efekt, a nie zamiary. Tego co napisałeś o aborcji nawet nie skomentuje bo to głupoty wyjaśniane już setki razy w ostatnich miesiacach.