Aktywne Wpisy
Quzin +13
Powiedzcie mi ale tak szczerze, jak to możliwe że na PO uzyskała 1/3 głosów. Pewnie wśród łykopków są też głosujący na PO. Powiedzcie mi, ale tak szczerze, jak to jest głosować za opcją anty-polską i pro-niemiecką? Wy jesteście tego świadomi czy tak nieświadomie zagłosowaliście za opcją niemiecką? Proszę o szczere wypowiedzi, jestem ciekawy waszego toku rozumowania.
#po #wybory #pis #konfederacja #4konserwy #neuropa
#po #wybory #pis #konfederacja #4konserwy #neuropa
Lenalee +7
#mirkowyzwanie (2/2)
Wrzucam w nowym poście, chciałam to rozdzielić, bo przy okazji taguję #glupiewykopowezabawy #coto #cotojest
Zgadujcie XD
2. Jesienne wyzwanie fotograficzne. Wybierz dwa z trzech tematów: przyroda na wyciągnięcie ręki, to lubię lub nie odgadniesz. Zaskocz nas!
chociaż w sumie pasuje też to lubię, więc jest dwa w jednym ^^
Wrzucam w nowym poście, chciałam to rozdzielić, bo przy okazji taguję #glupiewykopowezabawy #coto #cotojest
Zgadujcie XD
2. Jesienne wyzwanie fotograficzne. Wybierz dwa z trzech tematów: przyroda na wyciągnięcie ręki, to lubię lub nie odgadniesz. Zaskocz nas!
chociaż w sumie pasuje też to lubię, więc jest dwa w jednym ^^
Nie wiem czy są takie hybrydowe wentylatory?
#wentylacja #instalacjesanitarne #instalacjesanitarne #budujzwykopem #remont #remontujzwykopem #budownictwo
akurat mieszkanie jest na parterze w budynku piętrowym, ciąg jest wystarczający, aby wentylacja grawitacyjna pracowała bez wspomagania
chodzi mi tylko o tymczasowe zwiększenie wydajności wywiewu z kilkudziesięciu na godzinę (jakie daje went. graw.) do kilkuset na godzinę (jakie da mi wentylator mechaniczny)
Komentarz usunięty przez autora
Pytam tylko o propozycję jakiegoś wentylatora, który spełni moje potrzeby