Wpis z mikrobloga

Oglądałem film tego gościa naprawde mnie poruszył przez swój wygląd nie miał ani jednego znajomego do końca liceum każdy się na niego mówił że jest brzydki pisał do 500 dziewczyn nie były to dziewczyny 8/10 były to dziewczyny góra 2/10 tylko jedna z tych dziewczyn się zgodziła z nim być ale była z nim czysto dla kasy dziewczyny się z niego śmiały gdy oglądałem ten film który bardzo mnie poruszył uświadomiłem sobie jak kobiety potrafią być nie miłe i agresywne gdy on do nich pisał one go obrażał jakby sam nie wiedział że jest coś nie tak kobiety potrafią być naprawde niemile i agresywne w stosunku do brzydkich a społeczeństwo wtedy myśli że jesteś śmieciem obejrzyjcie sobie ten film
#przegryw #blackpill #p0lka #chad #blackpillraw #spoleczenstwo
U.....1 - Oglądałem film tego gościa naprawde mnie poruszył przez swój wygląd nie mia...
  • 33
  • Odpowiedz
@TechPriest: No tak teraz tam w komentarzach dziewczyny wlasnie mówia jak to im go szkoda a jakby chodziły z nim do klasy albo coś to jedyne co to by potraktowały go jak śmiecia i tyle to są kobiety
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@User21: No niestety takie życie, słabe genetycznie jednostki mają #!$%@?. Tym bardziej jak nie urodzą się w bogatszej rodzinie. W większości szkołach niestety ludzie zachowują się jak zwierzęta już od małego. Niski i brzydki zawsze ma dużo ciężej. Dla takich najlepszym wybawieniem powinna być eutanazja na życzenie, bo takie osobniki mają na ziemi piekło, poza bardzo rzadkimi przypadkami gdzie uda się zostać bogatym, ale wtedy i tak wracają flashbacki z dzieciństwa
  • Odpowiedz
@Slavcel: No szkoła działa na takie jednostki wlasnie najgorzej bo musza się spotykać z chadami normictwem i tymi łaskami które nienawidzą ich z niewiadomego powodu. Zastanawiam się dlaczego ludzie ładni nie tolerują ludzi brzydkich
  • Odpowiedz
  • 8
@User21:

W skrócie: nadal rządzą nami pierwotne instynkty, kiedyś szkoda było np dawać jedzenie dla słabszych osobników, które i tak miały dużą możliwość śmierci i słabo radzili sobie np. w polowaniach, więc prowiant mógłby iść na straty. Grupa nie miała z tych ludzi żadnych większych profitów . Dlatego ci słabsi często byli wykluczani na różne sposoby. Wyszydzani, bici, wygnawani, zabijani. Można podobne działanie zauważyć np. u psów, aczkolwiek bardziej ekstremalne. Suka,
  • Odpowiedz
@Slavcel: dlatego najlepszym co mogło się wydarzyć to życie na kredyt bo wtedy większość hamuje się że względu na stratę pracy a bez pracy jest np eksmisja z bankowego jeszcze mieszkania. Więc paradoksalnie wszystkim to wyszło na dobre.
  • Odpowiedz
  • 1
@User21: może warto by było się ogarnąć pójść do fryzjera i zmienić ciuchy. Twarzy nie ma wcale takiej brzydkiej
  • Odpowiedz
@User21: wiem co ten ziomek czuje (bynajmniej w większym stopniu) tez poprzez to jak wyglądam nikt mnie nie lubił, byłem gnębiony itp: jest to najprawdopodobniej spowodowane moją wagą wiec wzielem się za siebie. Bycie ignorowanym poprzez to jak sie wygląda jest strasznie złym uczuciem. Mam nadzieje że ziomek w końcu znajdzie znajomych. Trzymajcie sie anonki
  • Odpowiedz
@jelonek_rogacz: klucz do zrozumienia tych spierdoksów. Jest MASA dużo brzydszych dynamiczniaków - ruchaczy. Tylko i wyłącznie kwestia podejścia. Potem wielkie #!$%@? zdziwienie, że jak się w każdej minucie swojego życia nad sobą użalasz, a do tego ubierasz się w to co matka przyniosła z bazaru i ostatni raz głowę myła ci fryzjerka rok temu, to laski się na ciebie nie rzucają.
  • Odpowiedz