Wpis z mikrobloga

@Asp140: Niech Pani namówi go na jakiś czasowy DPS, na parę miesięcy, jeśli jest taka możliwość. Później sobie wróci do domu. Inaczej się wykończy, cudów nie ma.
@lukwyk odleżyna powstała w czasie pobytu w szpitalu. Teraz się nie powiększa , tylko pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Nigdy do końca nie wiemy co jest w środku dopóki nie pozbędziemy się martwicy....

trzeba przyznać że pan Krzysztof zgodnie z zaleceniami większość czasu spędza leżąc na bokach oszczędzając tym samym pośladki
@Asp140: #!$%@? głupoty nie po raz pierwszy. Jeśli stwierdzasz że knura wypuścił szpital z dziurą w dupie i drążeniem do kości to masz coś w deklu.
Pomijasz fakt że grubas leżał niemal MIESIĄC przez 24/7 na tej odleżynie na tym łożu fakira srając w majtki.
Nie pasuje to do bajki o złym szpitalu ?
@Asp140: czyli nie jesteś w stanie sie odnieść tylko uciekasz w kolejne nic nie warte gadki. Twierdzisz więc że szpital wypisał knura z odleżybami IV/V stopnia ? Gadanie "w jakim są stanie wypisywani" to takie #!$%@? jak to że jestem generałem armii czerwonej.

Konkretnie - Twierdzisz że szpital wypisał knura z odleżynami IV/V stopnia pomijając to w wypisie ?
@Terkownik666 w wypisie jest mowa o odleżynie , ale nie określono stopnia. Wyobrażasz sobie hospitalizację pacjenta przez pół roku? bo tyle mniej więcej trwa leczenie takich ran? nie wiem jaka panuje tu nietykieta . Nie wiem jakie masz wobec mnie oczekiwania, ale czuję się przez Ciebie atakowana, i szkalowana i wielokrotnie obrażona
@Asp140: proste pytanie o okreslenie zdania to atakowanie ? Masz fajnie w czerepie.

Tak wiem ile może człowiek leżeć w szpitalu wyobraź sobie.

Także odpowiedz jasno tak/nie - czy według ciebie szpital wypuścił konona z odleżynami IV/V stopnia do domu ?

Jeśli tak to jakim cudem przez miesiąc srania w majtki a więc kontaktu rany z kałem czyli substancją toksyczną nie dostał zakażenia/sepsy ?

Jeśli nie to dlaczego wyżej twierdzisz że
@Terkownik666: za mną długi dzień i nie mam ochoty robić wykładu z leczenia odleżyn, tego czym jest martwica, jak głęboko sięga I co potrafi skrywać. Nikt nie będzie trzymał pacjenta w szpitalu przez pół roku. Odleżyny są problemem do leczenia w warunkach domowych. i kolejny raz powtórzę: pan Krzysztof nie powinien był zostać wypisany do domu, ponieważ tam nie ma odpowiednich warunków i należytej opieki. Nie mam zamiaru nikogo obarczać winą
@Asp140: nie rozumiesz prostego pytania ?

Czy szpital wyphścił kononowicza do domu z odleżynami IV/V stopnia ?
To pytanie jest za trudne dla ciebie ? Czego w njm nke rozumiesz ?
Ostatnio twierdziłeś że odleżyny przekraczają twoją wiedzę a tu nagle wykłady chcesz robić ? Z czego ? Przecież to przekracza twoja wiedzę ?
Doskonale wiem czym jest martwica.
Odleżyny w warunkach domowych są w przypadku początkowego stadium a nie otwartej