Wpis z mikrobloga

@PucziMMA: Porównaj sobie takie dwie osoby: Pierwsza to ktoś, kto lubi kotki i wrzuca obrazki z kotkami na Wykop i robi o nich wpisy. Druga, to osoba, która zadeklarowała, że kotki ją brzydzą, a mimo to i tak często o nich pisze na Wykopie.

A teraz przełóż to na zainteresowanie prawaków gejowskim seksem analnym ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@R187: ale ja mówię o czymś zupełnie innym. Niektórzy osobnicy z prawej strony rzucają śmieszne żarty o s--s/d--a/sranie.

Lewa strona nabija się z tego, wytykając "fiksacje analne prawicy". Po czym robi dokładnie to samo, tworząc i wybijając w gorące śmieszne żarty o męskiej orgii pomiędzy dwoma rozmawiającymi facetami.
  • Odpowiedz
@PucziMMA: Ale lewacy sami w takich orgiach uczestniczą albo przynajmniej nie widzą w tym nic złego, więc mogą o tym żartować, natomiast prawaki uznają to za złe, niemoralne i niezgodne z Biblią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PucziMMA: Nadal nie rozumiesz. Jeśli twierdzę, że od brukselek zbiera się mi na wymioty to nie będę wstawiał żartów o brukselkach na Wykop co chwila. Natomiast jeśli zupa z brukselek jest moją ulubioną i jem ją co niedzielę, to już jak coś napisze o brukselkach to nie jest to dziwne.
  • Odpowiedz
@R187: ? xD to Ty nie rozumiesz, że ja piszę o jednej rzeczy, a Ty o innej. Że prawa strona nabija się z jedzących brukselki, co oburza gustowne poczucie humoru lewej strony. Która to później pisze, że prawi jedzą brukselki. Nijak nie odniosłem się do hipokryzji węgierskiego parlamentarzysty - bo i po co, przecież nie czyta wykopu - tylko do do hipokryzji neuropy.

Niemniej gratuluję walki z tezą, której w
  • Odpowiedz
. Że prawa strona nabija się z jedzących brukselki, co oburza gustowne poczucie humoru lewej strony.

@PucziMMA: Otóż nie. To raczej wygląda tak:

Jest dyskusja o wszystkich warzywach świata i nagle pojawia się prawak, zadeklarowany jako osoba, którą brzydzą brukselki, i zaczyna o tych właśnie brukselkach coś pisać.
  • Odpowiedz
@PucziMMA: Ja pisałem o tym kiedy lewa strona wytyka prawicy analne fiksacje. To, że Tobie się wydaje, że robi to z powodów innych niż faktyczne, to już nie moja wina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@R187: w takim wypadku Twoje analogie o brukselkach albo sugerują, że homo tak naprawdę lubią prostackie żarty w wykonaniu prawaków, albo są po prostu wyjątkowo niecelne ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
i nagle pojawia się prawak, zadeklarowany jako osoba, którą brzydzą brukselki, i zaczyna o tych właśnie brukselkach coś pisać.

@R187: a o brukselkach dobrze albo wcale.
Niechcący wyszła Ci ta metafora ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz