Aktywne Wpisy
Wrrronika +4
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +32
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Dasię jakoś odrzucić misję? Miałem przewieść 2T herbaty ale zostałem zaatakowany i zniszczony i teraz w zadaniu mam, że mam te 2T załadowane i tyle nie mogę ani ukończyć misji ani odrzucić zadania. Druga kwestia jest taka że przy okazji wziąłem inne zadanie na 5T i załadowałem tylko 4T po czym dostarczyłem doi stacji docelowej i wróciłem po resztę i teraz w zadaniu mam że dostarczyłem 4T ale nic więcej już nie mogę załadować na statek. Jak sprawdzić co mam na statku załadowane ?
Misje normalnie anulujesz. W lewym panelu, wyszukujesz misje i dajesz abaddon.
A imwentarz statku sprawdzasz w prawym panelu w pod panelu "inventory"
@DJCrovley: A powiedz mi jeszcze czy za anulowanie zadań są jakieś kary ?
@HaSSaN: Bodajże płacisz trochę kasy , no i traci się trochę reputacji.