Wpis z mikrobloga

No sami zobaczcie jak nerwowo reagują gracze na łomotniki i tarczę, pozdrawiam robaka i jego ekipę z początku klipu :), oni też mnie zabili kilka razy, no taka mechanika gry, ale to ja im na koniec zabrałem sporą ilość kasy na grabieży co dało nam 1 miejsce. Zapraszam do obejrzenie kompilacji z tarczą i kijami. #warzone
dziki_dziki - No sami zobaczcie jak nerwowo reagują gracze na łomotniki i tarczę, poz...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

sami zobaczcie jak nerwowo reagują gracze na łomotniki i tarczę

@dziki_dziki: No co zrobić, niektórzy grę traktują zbyt serio. ¯\_(ツ)_/¯ Ja jestem lamus więc pierwszy raz z kijkami grałem dopiero jak pojawił się tryb zombie na hallowen (kije były na zombiaki bardzo OP) i też się trochę bluzgów nasłuchałem podczas ubijania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kossakov: to racja, że odbicia są upierdliwe, ja przestałem na nie zwracać uwagę, minusów jest więcej bo tarcza nie jest idealnie przeźroczysta, a na brzegach wręcz rozmazana, dodatkowo ze wszystkich broni najwolniej się biega z tarczą, no ale te minusy rekompensuje to, że nie można jej spenetrować bronią, nawet snajperką, więc agresorom pozostają wybuchy albo celowanie w moje odsłonięte części np. stopy lub wystający zad od pewnego kąta, ale to
  • Odpowiedz