Aktywne Wpisy

K-S- +194
A wiecie że teraz paczka fajek kosztuje 18zł.
To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.
Interes życia wydawać 540zł na miesiąc, za to by śmierdzieć i mieć rozwalone płuca.
#oswiadczenie #palenie #paleniejestchujowe
To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.
Interes życia wydawać 540zł na miesiąc, za to by śmierdzieć i mieć rozwalone płuca.
#oswiadczenie #palenie #paleniejestchujowe

vieniasn +59
kiedyś stało się takie coś że nagle przestałem się jakoś przejmować rzeczami
ubrania można kupić w Lidlu albo Decathlonie bez problemów telefonik można kupić z niezbyt wysokiej półki a wręcz najniższej prawie a to że samochód zaraz będzie mógł szlugi legalnie kupić to nic najwyżej jak się zacznie bardzo psuć to się kupi dacie już nawet konsoli nowej mi się nie chce kupować bo po co mi nowe PlayStation jak mam dwa
ubrania można kupić w Lidlu albo Decathlonie bez problemów telefonik można kupić z niezbyt wysokiej półki a wręcz najniższej prawie a to że samochód zaraz będzie mógł szlugi legalnie kupić to nic najwyżej jak się zacznie bardzo psuć to się kupi dacie już nawet konsoli nowej mi się nie chce kupować bo po co mi nowe PlayStation jak mam dwa
Punktualnie o północy zakończyliśmy przyjmowanie zgłoszeń do udziału w zabawie. W drugim etapie udział weźmie 537 uczestników. Przygotują oni paczki, które powędrują do 8 różnych krajów.
W pierwszym etapie rozpatrzyliśmy 726 zgłoszeń weryfikacyjnych, z których większość (426) zostało zaakceptowanych za pierwszym razem. Drugiej próby potrzebowało 89 osób, za trzecim razem udało się to 17 osobom, a 5 rekordzistów potrzebowało 4 prób.
W losowaniu par udział weźmie 418 uczestników z niebieskim kolorem paska i 103 z paskiem różowym (16 nie ma żadnego koloru) i 3 marki/firmy.
Co dalej? Od kilku godzin całą ekipą przygotowujemy karteczki z Waszymi nickami, z pomocą których przeprowadzimy losowanie #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie odbędzie się już w tę niedzielę, ale ze względu na złożoność tego procesu, nie podajemy konkretnej godziny.
O wynikach losowania poinformujemy Was w kolejnym wpisie oraz poprzez PW. Pary będą dostępne w panelu uczestnika na naszej stronie. W tym roku przygotowujemy dla Was małą niespodziankę, ale więcej zdradzimy w kolejnym wpisie ( ͡º ͜ʖ͡º).
Pozdrawiamy, ekipa wykoPAKI.
#wykopaka
źródło: comment_1606552138lJgqsQMsA9ul7Wx03SEhrS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@wykoPAKA: Brzmi jak wałek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wczoraj patrzyłem liczbę uczestników i było trochę ponad 500 to zwątpiłem ale te 726 już wygląda fajnie. Widać, że weryfikacja w tym roku skrupulatna i mam nadzieję, że przełoży się to na minimalną ilość osób które paczki nie wyślą.
@Eutanazja: https://www.wykop.pl/wpis/53861929/wykopaka-ogarnijcie-sie-serio-co-roku-od-kilku-lat/