Wpis z mikrobloga

@pogop nie pamiętam o co znajomy się spytał (kulturalnie) kobiety, która zaparkowała w podobny sposób (też merolem), ale usłyszał "o co Panu chodzi" i po chwili jak do syna mówi "patrz jak zazdrości" xD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Quirang: w drzwiach to nie, bo drzwi są za rogiem, ale w miejscu, gdzie nie ma miejsc parkingowych, gdzie jest wyjście awaryjne i stojaki dla rowerów
@pogop: czekam na moją pod Lidlem w aucie. Na przeciwko jedno miejsce parkingowe wolne. Podjeżdża Clio, parkuje elegancko na wolnym miejscu. W między czasie do auta po prawej dotarł właściciel. Wsiadł i odjechał. Nagle typ z Clio wyjechał ze swojego miejsca parkingowego i wjechał z powrotem ale zajmując już dwa miejsca parkingowe ¯\_(ツ)_/¯
właściwie niezależny od rodzaju samochodu, jakim jeździ kierowca ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@aksal89: nieprawda, im droższe auto, tym gorsze parkowanie i generalnie tumiwisizm w stosunku do przepisów i ogólnej kultury na drodze.
Zawsze śmieszy to #!$%@? o biedakach rysujących samochody.

@MZ23: a mnie nie. Miałem lakierowane obie strony auta w dość drogim wozie, były nawoskowane, itd, ideał. Przez #!$%@? pół roku naliczyłem 8 odbić czyiś drzwi, a generalnie na mieście i pod marketami obok innnych aut prawie nie staję, auto parkowane we własnym garażu na wsi... Ostatnio ktoś mi kluczem albo czymś wystającym #!$%@?ł w innym aucie tylny błotnik... Jak masz gówno to