Aktywne Wpisy
Tyrande +410
Miałam wczoraj dać koleżance dildosa w kształcie papieża, wzięłam na uczelnie i okazało się, że nie przyszła, bo leży na L4.
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
shark93 +387
#ciekawostki #samochody #motoryzacja #parkowanie #mercedes
Często Grażynki w pugu 206 czy innym polo wjeżdżają wręcz do biedry.
Komentarz usunięty przez autora
@porBorewicz07: no i co z tego? To auto jest tak debilne i zajebiste ze sam bym kupil g63 albo g65 jako ktores tam auto gdybym sral miliardami XD
@aksal89: nieprawda, im droższe auto, tym gorsze parkowanie i generalnie tumiwisizm w stosunku do przepisów i ogólnej kultury na drodze.
@MZ23: a mnie nie. Miałem lakierowane obie strony auta w dość drogim wozie, były nawoskowane, itd, ideał. Przez #!$%@? pół roku naliczyłem 8 odbić czyiś drzwi, a generalnie na mieście i pod marketami obok innnych aut prawie nie staję, auto parkowane we własnym garażu na wsi... Ostatnio ktoś mi kluczem albo czymś wystającym #!$%@?ł w innym aucie tylny błotnik... Jak masz gówno to