Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ZielonyRolnikZaglady: myszki bezprzewodowe mają dziś opóźnienia na równi z przewodowymi, jedyny minus to to, że trzeba baterię zmienić raz na 2-3 miesiące
G305 to też popularny dawca bebechów jak ktoś chce przerobić swoją mysz przewodową na bezprzewodową
  • Odpowiedz
@Just_Doesnt_Know: ta
g900 - czas zycia baterii max 32h bez podswietlenia
rival 650 - czas zycia baterii 24h
g403 - 20 godzin

a ty tu cos p--------z o zabawkach g305 chociaz nikt nawet nie probowal rozmawiac z toba o twojej konkretnej myszce, chyba ze wydawalo ci sie ze g305 to jedyna bezprzewodowa myszka na rynku i to jeszcze
  • Odpowiedz
@ZielonyRolnikZaglady: Weź kup mikroprzełacznik, wyutyj z pcb ten ktory ci nie działa, wlutuj nowy i elo problem z głowy. W swoim G302 miałem problem z prawym przyciskiem myszy (nie stykał gdy był wcisnięty wiec jkak celowałem w fpsach to celownik szalał) , wlutowałem nowy mikroprzelacznik z aliexpress za kiilka groszy i działa już 2 rok ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zaraz zjak znajdę czas to będę też
  • Odpowiedz
@ZielonyRolnikZaglady: Kailh albo omron, ale powinny diałać wszystkie. Rozkręć, pomierz i zobacz. Ja wymieniałem ostatnio w zowie fk1 i niestety nie znalazłem identycznych i wrzuciłem jakieś omrony, trochę lżej klika ale działa
  • Odpowiedz