Aktywne Wpisy

Maudee +46
trochę się opanujcie z tym antypsiarstwem, bo ja grzecznie chodzę z moim 8-miesięcznym wheelczurem po mieście (omijam ludzi jak mogę, pies zawsze na smyczy poza miejscami dla niego przeznaczonymi) i tylko w obawie zerkam, czy ktoś ze współspacerujących wygląda na wykopka i czy będzie chciał go otruć
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
źródło: milegodnia
Pobierz
#psiarze W Łaziskach Górnych serce zamarło wszystkim, którzy to widzieli. Podczas zwykłego spaceru pies wpadł do niezabezpieczonego szybu, dziesięć metrów w dół, w ciemność i błoto. Z dołu słychać było tylko ciche skomlenie i echo bezradności.
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
źródło: obraz
Pobierz

tr;dr plusujesz i możesz wygrać świąteczny zestaw z kawą. Dodatkowo 20% rabatu z kodem **KJO_BW20** na zamówienia powyżej 100zł w sklepie https://kawokado.pl
Dzień dobry Mirki i Mirabelki!
Po ostatnich rewelacjach związanych z pandemią może się okazać, że przyda się spory zapas bigosu (#pdk), ale jako że nie mamy go w ofercie, to w zamian proponujemy Wam pyszną świeżo paloną kawkę.
Mamy dla Was do rozlosowania 3 świąteczne zestawy z kawą oraz dodatkowo rabat -20% na zakupy powyżej 100zł w naszym sklepie.
Zasady:
1. Plusujecie do środy do północy,
2. W czwartek losujemy zwycięzców.
P.S. Nagroda specjalna: za mema podsumowującego aktualną sytuację z dostępnością ps5 (najbardziej plusowany post wygrywa).
źródło: comment_16060299297EOt4FsO2bYKhJZXonfKdU.jpg
PobierzJeżeli mogę coś zasugerować to umieśćcie na fotkach kaw znaczniki odpowiadające za: KWASOWOŚĆ i MOC, byłoby znacznie łatwiej ;)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1606031597IYxKWkDPl43LDHrw9Ax0Ne.jpg
Pobierzźródło: comment_1606032180HY06z8rTuVxkkRrGSV5L36.jpg
Pobierz@wacek_1984 cenne uwagi. Przycisnę osoby odpowiedzialne za ui.
źródło: comment_160603265939hihGKexmqgGxI9zaWphf.jpg
Pobierzźródło: comment_1606032702vmzf7TheTHvlc3ZkRl1krZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1606033882cVXKS1KRNlLpudjOT0Jih0.jpg
Pobierzźródło: comment_1606036065w1GuquSpXwyb4zeLaVibsY.jpg
Pobierzźródło: comment_1606036641kTuhbXUrBdWxatDRDsZtw3.jpg
Pobierz@wacek_1984: to menu
#grammarnazi
źródło: comment_1606038114UR4ZlKpkA7vdXrfAzkjglo.jpg
Pobierzźródło: comment_1606038493fpoLWDImRjo6PnXfqyLnqr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
BTW szkoda, że w zestawach prezentowych nie ma kawy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora