Aktywne Wpisy
yahoomlody +368
Nie jestem za konfederacja, ale jako ex-kuc jak najbardziej rozumiem, że można na nich głosować. Że komuś może podobać się Mentzen, Bosak, Wipler, Tyszka, Bryłka i w ogóle Nowa Nadzieja i Ruch Narodowy, mieści mi się to w rozumie
Ale jak można podniecać się wariatem Braunem, który doszukuje się Żydów pod CPK, który uwaza, że w Smoleńsku nie rozbił się samolot z Kaczyńskim na pokładzie, który chce zakazać aktów homoseksualnych, który chce
Ale jak można podniecać się wariatem Braunem, który doszukuje się Żydów pod CPK, który uwaza, że w Smoleńsku nie rozbił się samolot z Kaczyńskim na pokładzie, który chce zakazać aktów homoseksualnych, który chce
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Idźcie w #!$%@? z tą pisowską Konfederacją ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#konfederacja #pis #bekazpisu #bekazkonfederacji #bekazpodludzi
I co to ma wspólnego z jakimkolwiek głosowaniem?
Pierwszy lepszy przykład z brzegu:
https://www.wykop.pl/wpis/13925419/jakis-komentarz-jakis-jeden-#!$%@?-#!$%@?-komen/
natomiast kotlownia i razem drenuja z ko czyli glosujac na cokolwiek lewicowego rozdrabnia sie opozycje
A, że neuropa forsuje tu trzaskowskiego to pewnie na niego teraz będziesz głosował
Ale niektórym to nie robi żadnej różnicy, BO PRZECIEŻ KORWIN.
KONFEDERACJA - WOLNOŚĆ I NIEPODLEGŁOŚĆ xDD
Wolnościowcom jest wstyd kojarzyć się z Konfederacją, i nie jestem jedyny, który to pisze na mirko. Konfederacja zrobiła z siebie polityczny ściek, przy którym pozostali już tylko narodowcy i szury.
Wymień coś więcej prócz aborcji.
Swoją drogą już ktoś, napisał, że lewica jak i KO częściej popiera wspólne postulaty i głosują wspólnie niż PIS i Konfederacja.
Jakoś do plucia w gębę Polakom w dobie recesji, przy wspólnym głosowaniu za podwyżką dla posłów byli jednogłośni. Konfederacja jako jedyna partia głosowała przeciwko, ah przepraszam jeszcze posłowie Razem głosowali przeciwko, ale nadal są we wspólnej partii z Lewicą czyli między innymi spuścizną
PiS goli z nas równie dużo kasy i przewala ją na propagandę w TVP i pińcet złoty na bombelki by kupić głosy.
A nie uważasz, że powinni być przeciwko PiSowi nawet w sytuacjach zbieżnego programu? To tak jakby dać smokowi spalić wieś, bo przy okazji spali twojego nielubianego sąsiada. Jakby cała opozycja była mądra, to torpedowałaby Pisdziochów zawsze i wszędzie.
Ja nie wierzę natomiast w to, że nawet
Parafrazując Winnickiego, wolność w waszym rozumieniu jest przereklamowana.