Wpis z mikrobloga

@Latarenko: no 6 kwestii wybranych pod względem poparcia akurat przez lewicę. Tak samo mogę wybrać 6 głosowań w których KO/Lewica/PSL głosują przeciw, a konfa głosuje z pisem. Chcesz? To kwestia kilku zapytań sql :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zapaczony: konfa drenuje glownie z elektoratu pis, dlatego glosujac na konfe zabiera sie glosy pis
natomiast kotlownia i razem drenuja z ko czyli glosujac na cokolwiek lewicowego rozdrabnia sie opozycje
  • Odpowiedz
@Zapaczony: czyli jeszcze gorzej. Nie masz własnych poglądów, więc uzależniasz je od trendów na wykopie XD

A, że neuropa forsuje tu trzaskowskiego to pewnie na niego teraz będziesz głosował
  • Odpowiedz
@chigcht: tak ci tylko przypomnę, że Konfederacja to połączenie z narodowymi katotalibami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale niektórym to nie robi żadnej różnicy, BO PRZECIEŻ KORWIN.

KONFEDERACJA - WOLNOŚĆ I NIEPODLEGŁOŚĆ xDD
  • Odpowiedz
@chigcht: w żaden punkt nie trafiłeś. Popierałem KNP, głosowałem na Korwina w 2015 roku, głosowałem na Polskę  Fair Play Roberta Gwiazdowskiego i głosowałem na Stanisława Żółtka. A dlaczego? Bo cenię prawdziwą wolność, politycy powinni wtrącać się jak najmniej do życia obywateli.

Wolnościowcom jest wstyd kojarzyć się z Konfederacją, i nie jestem jedyny, który to pisze na mirko. Konfederacja zrobiła z siebie polityczny ściek, przy którym pozostali już tylko narodowcy i szury.
  • Odpowiedz
@Zapaczony: lol
Wymień coś więcej prócz aborcji.
Swoją drogą już ktoś, napisał, że lewica jak i KO częściej popiera wspólne postulaty i głosują wspólnie niż PIS i Konfederacja.
Jakoś do plucia w gębę Polakom w dobie recesji, przy wspólnym głosowaniu za podwyżką dla posłów byli jednogłośni. Konfederacja jako jedyna partia głosowała przeciwko, ah przepraszam jeszcze posłowie Razem głosowali przeciwko, ale nadal są we wspólnej partii z Lewicą czyli między innymi spuścizną
  • Odpowiedz
@Nox_ czytałem program Razemkow już z 5 lat temu i tam za wysokim podatkiem idą realne korzyści jak np 35 dni urlopu rocznie, większe nakłady na zdrowie czy L4 płatne 100% wynagrodzenia razem z premiami (nie samej podstawy).

PiS goli z nas równie dużo kasy i przewala ją na propagandę w TVP i pińcet złoty na bombelki by kupić głosy.
  • Odpowiedz
@Nox_:

3. Mają to w programie i są ideowi

A nie uważasz, że powinni być przeciwko PiSowi nawet w sytuacjach zbieżnego programu? To tak jakby dać smokowi spalić wieś, bo przy okazji spali twojego nielubianego sąsiada. Jakby cała opozycja była mądra, to torpedowałaby Pisdziochów zawsze i wszędzie.

Ja np. szanuje Zandberga i razemków za to, że konsekwentnie realizują swój program i są lewicowi.

Ja nie wierzę natomiast w to, że nawet
  • Odpowiedz